logo-meerboekvoormannen

Meer boek voor Mannen

Auteur van de maand

Robert Fabbri

Robert Fabbri

Nieuws

 • hello

  Deel 8 in de Vespasianus-serie is verschenen! Heilig vuur van Rome is nu verkrijgbaar


  Het lang verwachte achtste deel in de Vespasianus-serie is eindelijk verschenen. Heilig vuur van Rome is nu verkrijgbaar bij de (internet)boekhandel!

 • hello

  Film naar de thriller American Assassin vanaf 12 oktober in de bioscoop!

  Vanaf 12 oktober a.s. draait American Assassin naar het boek van Vince Flynn in de bioscopen. Bekijk hier de filmtrailer

 • hello

  Meer Boek voor Mannen Magazine nr. 5 verschijnt medio oktober

  De vijfde editie van Meer Boek voor Mannen Magazine verschijnt medio oktober.  Met in deze editie ondermeer aandacht voor de grote films naar de boeken American Assassin van Vince Flynn en Thank you for your service van David Finkel.
  Verder een prachtig interview met Chris Houtman, auteur van Akte van berouw (voor de liefhebbers van Dan Brown) en met Giles Milton auteur van Churchill's ministerie van onfatsoenlijke oorlogsvoering waarin duidelijk wordt dat de figuur Q uit de James Bond verhalen niet geheel verzonnen is.

 • hello

  Winaars Puzzel Meer boek voor Mannen Magazine bekend!


  De winnaars van de puzzel uit Meer boek voor Mannen Magazine zijn bekend. Zij krijgen elk  een boekenpakket thuisgestuurd.


  De oplossing van de puzzel in het derde Meer boek voor Mannen Magazine was: CAPITULATIE.


  In het volgende magazine dat in april zal verschijnen staat opnieuw een puzzel met opnieuw kans op leuke prijzen!

 • hello

  Leestip! - Kokkie - het turbulente leven en de aangekondigde dood van Martin Kok

  Op de miezerige avond van 8 december 2016 maakten kogels een einde aan het turbulente leven van Martin Kok. Kokkie voor intimi. Ex-crimineel in hart en nieren, zelfbenoemd misdaadjournalist, shockblogger van Vlinderscrime. Van dichtbij geliquideerd na een heerlijk avondje in zijn favoriete bordeel. What a way to go.  Journalist Timo van der Eng sprak gedurende een jaar bijna wekelijks met Kok over zijn leven. Eerst bij hem thuis, daarna in safehouses op verschillende plekken in Nederland. Kok stond op verschillende dodenlijsten, na twee mislukte aanslagen op zijn leven.  Kokkie is vooral het verhaal van Martin Kok zelf, opgetekend uit zijn mond. Over hoe miljoenen guldens verdwenen uit Volendam, hoe je hoeren de gevangenis binnen krijgt, de opbrengsten van een incassootje, de klanten van zijn escortservice en het succes van zijn website Vlinderscrime. Onopgesmukt, onnavolgbaar en recht voor zijn raap.   Martin Kok lag na twee doden, honderden hoeren en kilo's coke, de laatste maanden van zijn leven op ramkoers met de dood. En het kon hem geen barst schelen.

 • hello

  Boek over Martin Kok> , zelfbenoemd misdaadjournalist en ex-crimineel verschijnt 15 februari

 • hello

  Wouter Helders wint Hebban Thriller Debuutprijs 2016

  Wouter Helders wint Hebban Thriller Debuutprijs 2016

  Machtsstrijd van Wouter Helders is door een lezersjury bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs 2016. Helders kreeg de award uitgereikt door Ilse Ruijters, winnares van vorig jaar, tijdens het Nederlands Thrillerfestival in het Stadstheater van Zoetermeer.

 • hello

  Oktober 'Aussie-maand' met Batavia

  De Australische ambassade heeft oktober tot 'Aussie October' uitgeroepen. Reden om het indrukwekkende boek Batavia van Peter FitzSimons extra onder de aandacht te brengen.

 • hello

  Auteur Max, het ongeautoriseerde verhaal van de jongste Formule 1-winnaar ooit op Radio Noord Holland

  Luister hier het interview met Andre Hoogeboom, auteur van de Bestseller Top-60 titel, MAX, het ongeautoriseerde verhaal van de jongste Formule 1-winnaar ooit. Kies de link van het programma vanaf 13.00 uur.

 • hello

  Wouter Helders leest Machtsstrijd in Mali

  Wouter Helders is op dit moment uitgezonden naar Mali waar hij verslag doet van de Nederlandse inbreng in de vredesmissie van de VN in Mali.

  Vlak voor hij vertrok was hij echter nog te gast van RTV Rijnmond in het programma Chris natuurlijk om te praten over zijn debuutthriller Machtsstrijd. Het programma met Wouter Helders is terug te luisteren via deze link: https://dcur8bjarl5c2.cloudfront.net/2016/video/chrisnatuurlijk_18_06_2016.mp3_audio-mp3.mp3

 • hello

  Vaderdag Tip!

  Wine Folly is een essentiële, hippe gids voor een nieuwe generatie wijndrinkers en –liefhebbers. Het is een uniek, visueel wijnboek, vol kleurrijke infographics, handige verwijzingen en tabellen.

  De frisse vormgeving visualiseert heel helder alle informatie over wijn en geeft de lezer pragmatische antwoorden op zijn of haar wijnvragen.

  Bestellen?

 • hello

  Verschenen! From Here to Eternity

  Compleet en ongecensureerd! 

  De herontdekte WOII-klassieker. 

  'Uitzonderlijk.' - Los Angeles Times

  'Rauw, eerlijk en woest.' - The New York Times

  James Jones schetst in deze indrukwekkende klassieker de moed, passie en de worsteling van mannen en vrouwen die leven aan de hand van een onuitgesproken erecode en in onuitspreekbare wanhoop. Verfilmd met Burt Lancaster, Montgomery Clift en Frank Sinatra in de hoofdrollen. Winnaar van maar liefst 8 Oscars.
  Het boek won de prestigieuze National Book Award.

  Een must read!

 • hello

  Meer Boek voor Mannen Magazine verschijnt 19 mei a.s.

  Het tweede nummer van Meer Boek voor Mannen Magazine verschijnt 19 mei a.s. in een verhoogde oplage van maar liefst 30.000 exemplaren!
  Het magazine is gratis verkrijgbaar bij uw boekhandel. Wilt een exemplaar thuis gestuurd krijgen?
  Stuur dan een mail met uw adresgegevens o.v.v. MeerBoekvoorMannenMagazine2 aan marketing@karakteruitgevers.nl

 • hello

  Chris Hadfield's fameuze Space Oddity from Space

  Chris Hadfield, auteur van Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde, heeft ooit op weergaloze wijze David Bowie's Space Oddity vanuit de ruimte ten gehore gebracht.

  Zeer de moeite waard!

 • hello

  From Here to Eternity - De herontdekte WOII klassieker eindelijk ongecensureerd!

  De herontdekte WOII-klassieker, nu eindelijk als ongecensureerde en volledige uitgave!

  Verkrijgbaar vanaf eind mei 2016

  In deze indrukwekkende herontdekte klassieker verfilmd met o.m. Montgomery Clift, Burt Lancaster en Frank Sinatra in de hoofdrollen, winnaar van maar liefst 8 Oscars, zijn tevens de pagina's opgenomen met de briefwisseling tussen auteur en zijn redacteur over de passages die geschrapt moesten worden. Jaren heeft er dus een gecensureerde versie van deze klassieker in de boekhandels gelegen. Maar nu, voor het eerst, de ongecensureerde versie!

  In From Here to Eternity schetst James Jones de moed, de passie en de worsteling van mannen en vrouwen die leven aan de hand van een onuitgesproken erecode en in onuitspreekbare wanhoop. Jones won de National Book Award voor dit meesterwerk dat als geen ander het eergevoel, maar ook de wreedheid van mensen weergeeft.

 • hello

  Vince Flynn verfilmd

  Eind 2017 zal een grote Vince Flynn bioscoopfilm in roulatie gaan. Uiteraard met Mitch Rapp in de hoofdrol!

 • hello

  Robert Fabbri in HDC-kranten

  Onder de kop 'Spannende boeken over onbekende keizer' is in de HDC- kranten van 22 maart jl. een kort interview met bestsellerauteur Robert Fabbri verschenen.
  Hij vertelt daarin over de tot standkoming van zijn zeer succesvolle Vespasianus-serie.

 • hello

  Meer boek voor Mannen magazine nr. 2

  De tweede editie van het zeer succesvolle Meer boek voor Mannen Magazine verschijnt in mei.

  In dit nummer ondermeer een interview met Robert Fabbri over zijn zeer succesvolle Vespasianus-serie.
  Onze redactie is in gesprek met Rick Campbell over het leven op een onderzeeboot en we kijken vooruit naar titels als Verloren in het paradijs van Mitchell Zuckoff.

  En Wouter Helders, militair journalist, presenteert zijn debuut thriller Machtsstrijd.