logo-meerboekvoormannen

Meer boek voor Mannen

Auteur van de maand

Robert Fabbri

Robert  Fabbri

Rick Campbell

Rick  Campbell

Boeken

De Trident Deceptie Het keizerrijk van de dageraad

Achtergrond

Rick Campbell is een ex-Navy Commander, die diende aan boord van een van de vier nucleaire duikboten van de VS en daarna werkte in het Pentagon.

 

Aan boord van de laatste duikboot waarop hij voer, was hij een van de twee mensen die permissie hadden om een kernkop af te vuren. Rick Campbell studeerde aan de Marine Academy in Annapolis en diende dertig jaar in de Amerikaanse marine.

 

Bij het naderen van het einde van zijn actieve marine carrière overdacht hij zijn toekomstperspectief en besloot een verhaal dat al langer in zijn hoofd spookte op papier te zetten. Overtuigd dat het een 'must read' voor de hele wereld zou zijn. Hij stuurde zijn manuscript naar maar liefst veertig agenten. En... kreeg geen enkele reactie. Enigszins uit het veld geslagen besloot hij toch nog een poging te wagen. Getrouw het adagium 'schrijf of over waar je van houdt of over waar je veel van weet' koos hij nu voor het laatste en schreef een thriller die zich afspeelt in de voor hem zo bekende wereld van onderzeeboten. De rest is geschiedenis.

FAQ

Media

Bekijk de website van de auteur hier

Rick Campbell zit ook op Facebook

 

 

Contact