logo-meerboekvoormannen

Meer boek voor Mannen

Auteur van de maand

Robert Fabbri

Robert  Fabbri

Vince Flynn

Vince  Flynn

Boeken

De laatste man Noodgreep Open doelwit Jacht op de jager De enige overlevende Machtsovername Doodvonnis American Assassin Enemy of the state

Achtergrond

Vince Flynn was New York Times-bestsellerauteur en is geboren in St. Paul, Minnesota. Hij studeerde economie aan de Universiteit van St Thomas en werkte als marketingspecialist voor Kraft General Foods. Hij solliciteerde voor een functie in het Marine Corps, maar werd op medische gronden afgekeurd. Hij werkte vervolgens als makelaar in Minneapolis en St Paul en schreef in zijn vrije tijd thrillers.

 

Na twee jaar waagde hij de gok, verhuisde naar Colorado en wijdde zich overdag full time aan het schrijven terwijl hij 's avonds achter de bar stond om in zijn levensonderhoud te voorzien. Vijf jaar en verschillende afwijzingen verder besloot hij zijn thriller in eigen beheer uit te geven. De titel sprong in korte tijd naar de nr. 1 positie in de bestsellerlijsten en binnen een week had Vince Flynn een agent en een twee-boeken-contract met een uitgever.

 

Flynns thrillers worden gewaardeerd vanwege hun actie én accuratesse en worden door de CIA aangeraden aan zijn medewerkers. Vince Flynn overleed op 19 juni 2013 aan de gevolgen van prostaatkanker. Zijn thrillers met Mitch Rapp in de hoofdrol wordt voortgezet door bestsellerauteur Kyle Mills.

FAQ

Media

Website van Vince Flynn

Vince Flynn is ook te vinden op facebook

 

Contact