logo-meerboekvoormannen

Meer boek voor Mannen

Auteur van de maand

Robert Fabbri

Robert  Fabbri

Jörg Kastner

Jörg  Kastner

Boeken

Thorag de Germaan Wolvenbroeders De val van Varus

Achtergrond

Jörg Kastner werd in 1961 geboren en groeide op in het kleine plaatsje Hausberge, dat inmiddels is opgeslokt door het grotere Porta Westfalica in de Duitse deelstaat Westfalen.

 

Na zijn middelbare school en dienstplicht werd hij door series als 'Petrocelli' en de drang onrecht op alle mogelijke manieren te willen bestrijden zoals hij zelf zegt 'in de armen van vrouwe Justitia gedreven'. Hij studeerde rechtswetenschappen aan de universiteit van Bielefeld.

 

De neiging tot schrijven was er toen al, eerst korte verhalen en manuscripten, maar gaandeweg ook romans. In 1992 rondde Kastner zijn rechtenstudie af. Zijn passie voor het schrijven had echter inmiddels de overhand genomen en in plaats van verder als jurist door het leven te gaan, besloot hij auteur te worden.

 

Na enkele onder pseudoniem geschreven meer of minder succesrijke thrillers beleefde hij zijn doorbraak met de vijfdelige Germanen-saga. Daarnaast schreef Kastner ook de bestsellers Het blauw van Rembrandt, Het Mozart-mysterie, De Engelenburcht, De tulp van het kwaad, De Christus-smaragd en Het ware kruis.

FAQ

Media

Voor meer informatie bekijk Jörg Kastners eigen website

Contact