Welkom

op de auteurspagina van

Zamarra Oomes-Kok

Zamarra Oomes-Kok (1972) is freelance journaliste. In deze hoedanigheid schreef ze meerdere organizing-artikelen voor bladen als Allerhande, JAN, Margriet en Vriendin.

Dertien verhuizingen hebben haar een expert gemaakt op het gebied van opbergen en weggooien. Om deze kennis te delen schreef zij het boek Opgeruimd! dat met recht een bestseller genoemd mag worden (al meer dan 10.000 verkochte exemplaren in de boekhandel!).

Ze is bekend van de boekjes Amsterdam onder vriendinnen (alleen in BelgiŽ verkrijgbaar), Lekker Schoon, basisboek voor een schoon en opgeruimd huis en Lekker Handig die zijn verschenen onder het label van Margriet. Hierna is ze via een aantal freelance-omzwervingen terecht gekomen bij haar huidige uitgever Karakter Uitgevers B.V. Hier schreef zij het bovengenoemde Opgeruimd! en binnenkort zullen ook het Handboek voor je huis en de Organizing Agenda 2008 verschijnen.

Veel plezier op deze website en wij hopen dat hij bij zal dragen aan een opgeruimd en georganiseerd huishouden!

Doe de Organizingtest om te zien wat voor opruimtype u bent en erachter te komen wat voor u de beste manier is om op te ruimen en te (re)organiseren.

Boeken


Opgeruimd!

Handboek voor mijn huis

Organizing agenda 2008

Is rommel een mysterie voor je? Lijkt het alsof je spullen pootjes hebben en liggen ze nooit op de plek waar je ze het laatst hebt gezien? Ben je voortdurend aan het opruimen en wordt het nooit netjes? Doe de grote organizingtest en je weet meteen waar de schoen wringt.