Combipakket-De dikke en De dunne vegetarier

Combipakket-De dikke en De dunne vegetarier

Combipakket-De dikke en De dunne vegetarier

€ 69,90 Nu tijdelijk voor € 55,00Combipakket De dikke en De dunne vegetariërDe dikke vegetariër – Mark Bittman


Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen en dat is niet zonder reden! “De dikke” zoals wij hem liefkozend zijn gaan noemen, telt maar liefst 1008 pagina’s en bevat ruim 2000 vegetarische recepten.


Bittman staat bekend om zijn fijne no-nonsens recepten die zo duidelijk zijn beschreven dat zelfs de meest onervaren hobbykok in een handomdraai de heerlijkste vegetarische variaties op tafel tovert! De dikke vegetariër beslaat het gehele vegetarische spectrum, inclusief soepen, salades, eieren, zuivel, groente en fruit, pasta’s, brood, tofu en andere vleesvervangers. Er zijn verschillende icoontjes gebruikt om aan te geven welke gerechten er binnen 30 minuten op tafel staan en welke bijvoorbeeld ook veganistisch te bereiden zijn. “De dikke” is geïllustreerd met duidelijke lijntekeningen en ondersteunen waar nodig de recepten. Bittmans duidelijke en eigenzinnige kookadviezen maken vegetarisch koken toegankelijker dan ooit.


 


De dunne vegetariër – Antoinette Hertsenberg


Snelle en lekkere vegetarische recepten voor de werkende moeder. Zo zouden we Antoinette Hertsenbergs eerste eigen boek De dunne vegetariër kunnen typeren.


Hertsenberg – vooral bekend van tv – heeft voor “De dunne” voornamelijk geput uit haar jarenlange ervaring met de vegetarische keuken en deelt haar eigen keukengeheimen met iedereen die snakt naar vegetarische gerechten die in no time op tafel staan, geen ‘moeilijke’ ingrediënten bevatten en vooral gezond en lekker zijn voor het hele gezin. Succes verzekerd!


Antoinette Hertsenberg is televisiemaker bij de TROS. Elke week weet ze miljoenen kijkers te boeien met succesvolle tv-programma’s als Radar en Opgelicht. Daarnaast is zij initiatiefnemer van het online platform www.devegetarier.nl en co-auteur van de bestseller Vegeterranean. Nadat zij ooit een schokkende reportage over de bio-industrie zag, besloot zij vegetariër te worden.


Ook verkrijgbaar:


 

Lees verder over De dikke vegetariër

De dikke vegetariër,

GebondenLees verder over<br />
De dunne vegetariër

De dunne vegetariër,

GebondenLees verder over Vegeterranean

Vegeterranean,

GebondenISBN: 978 90 6112 997 4

Aantal Pagina's: 1120

Uitvoering: Gebonden

Verschenen : 24-04-2009


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer