De dikke vegetariër

De dikke vegetariër

De dikke vegetariër — Mark Bittman

€ 27,50
Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen en dat is niet zonder reden! “De dikke” zoals wij hem liefkozend zijn gaan noemen, telt maar liefst 1008 pagina’s en bevat ruim 2000 vegetarische recepten.

Bittman staat bekend om zijn fijne no-nonsens recepten die zo duidelijk zijn beschreven dat zelfs de meest onervaren hobbykok in een handomdraai de heerlijkste vegetarische variaties op tafel tovert! De dikke vegetariër beslaat het gehele vegetarische spectrum, inclusief soepen, salades, eieren, zuivel, groente en fruit, pasta’s, brood, tofu en andere vleesvervangers. 
Er zijn verschillende icoontjes gebruikt om aan te geven welke gerechten er binnen 30 minuten op tafel staan en welke bijvoorbeeld ook veganistisch te bereiden zijn. “De dikke” is geïllustreerd met duidelijke lijntekeningen en ondersteunen waar nodig de recepten. Bittmans duidelijke en eigenzinnige kookadviezen maken vegetarisch koken toegankelijker dan ooit.

Mark Bittman, culinair columnist van The New York Times, won tal van prijzen met zijn kookboeken, columns, blogs en televisieprogramma’s. Zijn boodschap is simpel: ‘Eet minder dierlijke producten, geraffineerde suiker en junkfood. En eet meer plantaardige producten, zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat’.

Over Bittman: 
‘De dikke vegetariër is het meest complete ideeënboek op het gebied van lekker koken zonder vlees, vis en gevogelte. Dit is de wensdroom van iedereen die dol is op dieren, maar ze niet op zijn bord wil!’ 
– Antoinette Hertsenberg, programmamaker en auteur

‘Van gerechten die zo fantastisch smaken, zou je niet denken dat ze zo gezond zijn. Mark Bittman levert het overtuigende bewijs dat vegetarisch eten leuk is’
– Dr. Oz, vaste deskundige in The Oprah Winfrey Show

 


ISBN: 978 90 6112 947 9

Aantal pagina's: 998

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: Is in herdruk

Meer van de auteur(s):

De dikke vegetariër