Home | Nieuwsoverzicht

Nu in de winkel! Vegeterranean

Vegeterranean onderscheidt zich van andere Italiaanse kookboeken door de gastronomische en culinaire hoogwaardige recepten. De Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse- en bovenal vegetarische – gerechten, terwijl andere recepten als asperge-cappucino laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der jaren is geworden.

Antoinette Hertsenberg (bekend van o.a. het programma Radar) belandde geheel toevallig vorig jaar in dit prachtige hotel en raakte geïnspireerd en bevlogen door de manier waarop Malu en Alberto hun bedrijf runnen en de vegetarische keuken een heel nieuwe invulling geven. Alberto: “Wanneer gasten Montali verlaten en zeggen, we zijn geen vegetariërs maar hebben het vlees en de vis afgelopen dagen absoluut niet gemist, dan zijn wij succesvol geweest!”

In Vegeterranean doet Antoinette in een aantal columns enthousiast verslag van de kookcursus die ze in oktober 2007 volgde in Montali.

Beoordeling van klanten:
Als vegetarier ben ik altijd op zoek naar nieuwe, eigentijdse en vooral verfijnde gerechten. Vegeterranean biedt dit allemaal. Zelden zo'n mooi en compleet vegetarisch kookboek gezien!

Vegeterranean Klik hier voor meer informatie over Vegeterranean

gepost op: 14 april 2008  |  Terug naar nieuwsoverzicht »