Home | Nieuwsoverzicht

Spaans vuur in Centre Céramique in Maastricht!

In het kader van de Maand van het Spannende Boek organiseert het Centre Céramique op zondag 17 juni een tweetal activiteiten rondom Spaans vuur, de recent verschenen bloestollende historische thriller. Het boek van Wouter van Mastricht speelt zich af in het Maastricht van de Tachtigjarige Oorlog.

Om 14.00 uur bestaat de mogelijkheid om een wandeling te maken langs de beschreven locaties, met aansluitend in het Centre Céramique om 15.30 uur een interview met de auteur.

Wandeling
Aan de hand van het boek geeft Wouter van Mastricht een wandeling vanuit het Centre Céramique langs de opgenomen plekken in Spaans vuur. Hij zal de route met historische wetenswaardigheden toelichten. Voor de wandeling van 14.00 - 15.15 uur is opgave bij de klantenservice gewenst. Het aantal plaatsen is beperkt. De deelname kost € 2,- voor leden van de Stadsbibliotheek en € 3,- voor niet leden.

Interview met Wouter van Mastricht
Na de wandeling vindt in het leescafé van het Centre Céramique een interview en een bespreking van het boek plaats onder leiding van Jos van Cann (journalist van De Limburger). Hij zal met de schrijver ingaan op de inhoud van de roman met zijn Spaanse moordenaar die rondsluipt en met zijn praktijken angst en paniek zaait onder de bevolking.

Na het gesprek is er volop gelegenheid voor het publiek om vragen te stellen aan de auteur.

Locatie en tijd
Centre Céramique
Avenue Céramique 50
6221 KV Maastricht
zondag 17 juni
14.00 - 15.15 uur wandeling (kaarten alleen in de voorverkoop te verkrijg bij Centre Céramique)
15.30 - 16.30 uur Interview (gratis toegang)

gepost op: 27 april 2007  |  Terug naar nieuwsoverzicht »