Het laatste nieuws van Karakter Uitgevers


Appeltaart

Retweet #Appeltaart van Janneke Philippi @UitKarakter. Heerlijk! 100e tweet wint het boek! http://ow.ly/6v50j

Nu Verschenen!

Dukan Dieet. Snel afvallen met Dr. Pierre Dukan

Het Dukan Dieet  

De Dukan methode:

  • afvallen in 4 simpele fases
  • gemiddeld 4-5 kilo gewichtsverlies in de eerste 10 dagen, daarna 1 kilo per week
  • een lijst van 100 voedingsmiddelen die altijd en onbeperkt gegeten mogen worden
  • gebaseerd op jarenlange, medische ervaringen
  • meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht in Frankrijk

Lees meer »

  Het Dukan Dieet-recepten

'Sprankelend als prosecco, strak als een vioolsnaar'

Dat Corine Hartman een voorliefde heeft voor Toscane moge geen nieuws zijn voor haar fans. Met In vreemde handen begon voor haar een nieuwe literaire fase in het idyllische Toscane. De streek waar voor ze een sterke voorliefde heeft en al menige vakantie heeft doorgebracht. Na het succes met Eva van Dongen en Nelleke de Winter geeft Hartman nu voorkeur aan op zich zelfstaande personages. Die krijgen alle kans om te schitteren in dit nieuwe verhaal dat, naast spanning, ook enkele maatschappelijke problemen behandelt. Een verhaal met de mysterieuze titel: Schijngestalten.

Bron: Cees van Rhienen op www.crimezone.nl

Klik hier om de hele recensie te lezen

Geen enkel idee wat je je vader dit jaar weer voor vaderdag moet geven? Wéér een paar sokken of een stropdas of misschien toch hetzelfde luchtje als wat je vorig jaar al hebt gegeven? Het kan ook anders!

Als je vóór 20 juni aanstaande een fantastisch mooi boek bestelt van Karakter uitgevers hoef je geen verzendkosten te betalen!*

* Deze actie geldt tot en met 20 juni 0.00 uur. Geldt alléén voor titels van Karakter Uitgevers.

De Smaak van Italië 2010

Is er één land waarover vaker gedroomd wordt dan Italië? Dat land van het oneindige heuvellandschap, van grote kunsten, van snelle auto's, van rijke oudheid en van mamma mia: de lekkerste keuken! Kom dromen op Kasteel de Haar (Utrecht) en beleef het mooiste, snelste, rijkste, beste en lekkerste van Italië op 4, 5 en 6 juni.

Het Smaak van Italië-evenement heeft zo'n beetje alle Italiaanse smaken in huis en het is dan ook het ultieme weekend om Italië (beter) te leren kennen.

Op 1 juni aanstaande vindt de opening van de maand van het spannende boek plaats in de Melkweg in Amsterdam. Er zullen hier verschillende 'spannende' zaken plaatsvinden.

Zo is Frank van Zwol genomineerd voor de schaduwprijs van 2010, dit is de prijs voor het beste Nederlandse thrillerdebuut. De schaduwprijs wordt dit jaar uitgereikt door Marion Pauw, winnares van de Gouden Strop 2010.

Om 21.45 zal er een interview worden gehouden door Marijn van der Jagt, zij gaat Loes den Hollander, Saskia Noort en Simone van der Vlugt interviewen over het overweldigende succes van thrillerauteurs in Nederland.

Wees erbij!

Gratis naar binnen?
Via Karakter kunt u ook gratis kaartjes winnen; mail onder vermelding van Power of Plots uw naam en de naam van degene die u mee wilt nemen en uw telefoonnummer naar info@karakteruitgevers.nl en maak kans op 5x2 kaarten!!!  

SchijngestaltenOp vrijdag 28 mei a.s. zal om 19.30 uur bij boekhandel Kramer in Lichtenvoorde Schijngestalten, de nieuwe thriller van Corine Hartman, gepresenteerd worden.

Pater NosterLieve Heer, ik vond het helemaal niet leuk wat ik van pater Deeds moest doen. Maar hij zei dat het zo hoorde ...

Zowel De kindervriend als Pater Noster van José Hennekem zijn met name door de recente onthullingen van misbruik binnen de Nederlandse katholieke kerk bijzonde aktueel geworden.

Woensdag 17 maart a.s. vindt om 16.00 uur de presentatie plaats in de Hortus Botanicus in Amsterdam.

PvdA kamerlid Khadija Arbi zal een exemplaar van Pater Noster in ontvangst nemen.

The Tudors vanaf zondag 7 februari op TV!

Vanaf zondagavond 7 februari om 20.00 uur bij RTL 8 te zien! Onweerstaanbaar!

Drie aangrijpende romans van deze bekroonde dramaserie zijn nu verkrijgbaar!

The Tudors, de koning, de koningin en de maîtresse
The Tudors, koning schaakt koningin
The Tudors, uw wil geschiede

Op maandagavond 18 januari om 20.15 uur staat Patrick van Rhijn samen met Nina June op de planken van de Kleine Komedie in Amsterdam voor een voorstelling vol liederatuur  - een combi van voordracht, prachtige liedjes en een verhaal dat pakt, ontroert en prikkelt.

Heb jij Weg van Lila of Vaderstad?  Dan kun je voor 10,- naarbinnen ipv 16,-. Voor ieder boek kun je twee kaarten krijgen à 10,- per stuk. Via de kassa van de Kleine Komedie, tel. 020 624 05 34, bestel je deze kortingskaarten onder de code Januari actie Nina June. Neem wel op de dag van het optreden je boek mee naar het theater, dan krijg je een stempel en ook meteen de twee kaartjes.

Als (heel klein) voorproefje hier een korte impressie van de premiere in Maastricht:

http://www.youtube.com/watch?v=5q-hvGi3btI

Frank van Zwol, auteur van Het Thule-incident, verzorgt in samenwerking met Bever Zwerfsport een aantal presentaties over zijn expedities. Hij geeft bovendien handige tips voor winterkamperen.

Beroeps avonturier Frank van Zwol trok zelf op ski's over de Groenlandse ijskap. In Het Thule-incident heeft hij zijn eigen ervaringen, historische feiten en fictie verweven tot een realistische en huiveringwekkende eco-thriller.

www.karakteruitgevers.nl/telegraafactie

Kijk op zondag 22 november a.s. in De Telegraaf. Op de pagina Speciaal voor u! staat een fantastische aanbieding!

2 halen 1 betalen!

ACTIES KARAKTER ZOMERMAGAZINE TEN EINDE!

KARAKTER UITGEVERS OP MANUSCRIPTA

Ook Karakter Uitgevers is natuurlijk aanwezig op Manuscripta. U kunt kennismaken met onze bestsellerauteur Loes den Hollander en met Len Munnik, de illustrator van het nog te verschijnen prentenboek Krachtvoer. Of meedoen met ons gratis touwtjetrekspel, waarbij fantastische boeken zijn te winnen.

Zondag 6 september: vanaf 12 uur

:

Elk uur het fantastische touwtjetrekspel

Zondag 6 september: 12:00 uur - 14.00 uur

:

Len Munnik illustreert op verzoek.

Zondag 6 september: 14.30uur -16.00 uur

:

Loes den Hollander signeert

Wij zien u graag op onze stand (nr.41 in de Gashouder) tijdens Manuscripta.

ACTIES KARAKTER ZOMERMAGAZINE TEN EINDE!

Vaderdag wordt sinds de jaren '70 en '80 ook in Nederland gevierd, zo ook bij Karakter Uitgevers, dus bij deze een overzicht van de beste Vaderdagcadeaus!

Vanaf 25 mei a.s. is het GRATIS Karakter Magazine weer verkrijgbaar bij de boekhandel. 'Pak 'm mee' , want hij is rijk gevuld met kortingsbonnen op tal van onze titels, spannende prijsvragen en nog veel meer!

Beste Nederlandse vrouwenthriller van 2008 Passiespel is door de bezoekers van vrouwenthrillers.nl verkozen tot Beste Nederlandse vrouwenthriller van 2008.

Sex is uit! Althans....

SexSexperts Em & Lo aan het woord...

Vanaf 15 november ligt hij weer in de boekhandel; het gratis Karakter Magazine. Vol boekentips voor de feestdagen, interviews met auteurs, prijsvragen en exclusieve verhalen.

Presentatie Dwaalspoor bij Boekhandel Feijn

Op vrijdag 10 oktober a.s. presenteren wij de nieuwe thriller van Loes den Hollander bij boekhandel Feijn in Alkmaar.

Nu in de winkel! Vegeterranean

Vegeterranean - Een boekentip voor iedereen die houdt van lekkere, vegetarische, Italiaanse recepten. Antoinette Hertsenberg kookt de toprecepten van het beste vegetarische hotel ter wereld: Azienda Agrituristica Montali. Lees meer »

Het Maria Magdalena mysterie

ZOJUIST VERSCHENEN!

Ontdek het leven van Maria Magdalena. Een van de belangrijkste vrouwen uit het Nieuwe Testament

Francesca Santini Omnibus

Zojuist verschenen de Francesca Santini Omnibus.
Ideaal voor de feestdagen.

Twee heerlijke romans in een bundel: Hartstocht in Toscane + De Florentijnse bruid.

Zojuist verschenen Weg van Lila

Een autobiografische roman over de strijd van een vader om zijn kind. Weg van Lila lees je in een keer uit en raakt!
Geef je mening op www.wegvanlila.nl.

Begin oktober verschijnt de nieuwe spannende roman Naaktportret van Loes den Hollander.
Ter gelegenheid daarvan vindt er een feestelijke presentatie plaats op zaterdag 13 oktober a.s. bij boekhandel Plukker in Schagen.

NIEUW: Handboek voor mijn huis

Moet je de oppas steeds opnieuw instrueren over de werking van de magnetron? En zoek je je bij een ongelukje rot naar je verzekeringsgegevens? Geen idee wat je moet doen als de stroom ineens uitvalt? Dan is het Handboek voor mijn huis de oplossing voor jou.

Wandeling en interview met Wouter van Mastricht, auteur van de bloedstollende historische thriller Spaans vuur die zich afspeelt in het Maastricht van de Tachtigjarige Oorlog.

Uitgebreide interview met Corine Hartman
"Schrijven is geen inspiratie. Je moet ervoor gaan zitten."

Het Haags meisje van een jaar dat met haar ouders naar de Achterhoek verhuisde heeft in de provincie goed kunnen aarden. De aangename rust en gemoedelijkheid van haar woonplaats Lichtenvoorde, de aanwezigheid van bos en weide, de ruimte en haar lichte woning, ze hebben Corine Hartman (1964) de inspiratie gegeven om zich te ontwikkelen tot beeldend kunstenares en schrijfster van de uitermate goed ontvangen politieroman Schone kunsten.
Een debuut uit de Achterhoek.

Vrijdag 30 maart a.s. zal de nieuwe literaire thriller Zwanenzang van Loes den Hollander om 14.30 uur worden gepresenteerd in boekhandel Zwaan & Ter Burg in Alkmaar. Van Vrijdag, het debuut van Loes den Hollander, zijn inmiddels 25.000 exemplaren verkocht.

Ontmoet Loes den Hollander op haar website www.loesdenhollander.nl

9 maart a.s. vindt de feestelijke presentatie plaats van de historische thriller Spaans Vuur van Wouter van Mastricht. Voorafgaand aan de presentatie wandelen wij onder leiding van de auteur door Maastricht langs de locaties die in het boek voorkomen. De wandeling begint om 17.00 uur vanaf Selexyz Dominicanen.

2 maart a.s. vindt om 19.00 uur in boekhandel Kramer in Lichtenvoorde de feestelijke presentatie plaats van Schone kunsten, het geraffineerde en indringende misdaaddebuut van Corine Hartman.