Het Dukan Dieet: Verlies 10 kilo in 60 dagen

  Klik hier om af te drukken | Sluit vensterCategorie: Lifestyle
Auteur: Dr. Pierre Dukan

Het Dukan Dieet: Verlies 10 kilo in 60 dagen

Het Dukan Dieet: Verlies 10 kilo in 60 dagen

ISBN: 978 90 4520 683 7
Uitvoering: 3
Productsoort: Boek
Verschijningsdatum: 1 januari 1970

Het Dukan Dieet is al jaren een groot succes in Nederland en België. Om zijn dieet nog toegankelijker te maken dan het al is, heeft Pierre Dukan een ultieme handleiding geschreven om zijn dieet nog beter vol te houden: Het Dukan Dieet – Verlies 10 kilo in 60 dagen.

‘Ik heb helaas niet de mogelijkheid om tienduizenden mensen in mijn praktijk te ontvangen. Daarom heb ik dit boek geschreven als een soort experiment: een één-op-één traject met elk van mijn lezers, in de vorm van een dagboek. Hoewel ik u niet ken, denk ik wel te weten hoe u zult reageren. In dit boek wend ik mij rechtstreeks tot u en bied ik u een traject van 60 dagen, waarin het mogelijk moet zijn om 10 kilo af te vallen. In deze 60 dagen begeleid ik u door de twee eerste fasen van mijn dieet: de aanvalsfase voor de eerste twee kilo, en de cruise-fase voor de volgende acht kilo.’ – Dr. Pierre Dukan

In dit nieuwe boek neemt Dukan je bij de hand en vertelt je elke dag wat je moet eten, hoe je moet sporten en hij motiveert je om dit alles vol te houden. Toegankelijk, to the point, eerlijk, maar vooral HAALBAAR! Het boek is het antwoord van Pierre Dukan op de vele vragen naar persoonlijke begeleiding.