Nieuws

11 december lezing René Diekstra

Op 3 en 11 december houdt René Diekstra een lezing over zelfdoding, waarbij hij ingaat op thematiek die ook in zijn nieuwe boek Leven is loslaten aan de orde komt. Diekstra is vooral bekend geworden door zijn herkenbare, alledaagse thema’s en de begrijpelijke taal waarin hij deze schrijft. Zowel in de lezing als in het boek wil Diekstra een aanleiding en handleiding geven voor het onvermijdelijke gesprek over wat we doen met de dood, dat we al te lang uit de weg zijn gegaan.

Tickets voor de lezing zijn te verkrijgen via onderstaande link. De toegangsprijs is inclusief een exemplaar van Leven is loslaten voor geïnteresseerden: https://www.eventim.nl/tickets.html?affiliate=1HM&esid=2330521&fun=page&pagename=eventseries

 

 

Nora French on tour!

Nora, bekend van haar kookboek Gezond Fastfood en blog noralicious.com, ontmoet jou deze winter graag bij de Bijenkorf in Rotterdam, Mijers & Siegers in Oosterbeek en bij de Bijenkorf Amsterdam. Ontdek zelf hoe lekker gezond eten kan zijn en kom ook proeven bij Nora:

         - 8 december, Bijenkorf Rotterdam

        - 12 januari, Bijenkorf Amsterdam

        - 15 december, Mijers & Siegers in Oosterbeek

https://www.libris.nl/meijerensiegers/agenda/december-2018/nora-french-gezond-fastfood/ 

 

Voor de exacte aanvangstijden check Nora’s social media:

https://www.facebook.com/noralicioushealthyfastfood/

https://www.instagram.com/noralicious_com/

Ontmoet Nora op de Gezondheidsbeurs van 7 t/m 10 februari 2019 Jaarbeurs Utrecht

Ontmoet Nora French dagelijks in het BloggersTheater op de Gezondheidsbeurs van 7 t/m 10 februari 2019 Jaarbeurs Utrecht.  Voor meer informatie check onderstaande link:

https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/programma/nora-french/

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer