Nieuws

19 januari boekpresentatie Liegbeest van Jet van Vuuren

Jet van Vuuren en Karakter Uitgevers nodigen u van harte uit voor de boekpresentatie van Liegbeest op 19 januari vanaf 14.30 bij boekhandel Stumpel te Almere. Na een kort woord van welkom door de uitgever zal Jet van Vuuren geïnterviewd worden en het eerste exemplaar uitreiken. Daarna is er een feestelijke afsluiting en zal Jet haar boek signeren. Aanmelden kan via marketing@karakteruitgevers.nl.

Bestsellerauteur Robert Fabbri bekend van de Vespasianus-serie komt naar Nederland!

Auteursbezoek en lezing van Robert Fabbri

Op woensdag 6 februari vindt in het RMO een exclusieve lezing van bestsellerauteur Robert Fabbri plaats. Hij presenteert die avond zijn nieuwste en allerlaatste deel in de reeks historische thrillers over Titus Flavius Vespasianus: Keizer van Rome.

datum: woensdag 6 februari 2019

tijd: 20.00 – 21.00 uur (zaal open: 19.30 uur)

locatie: Tempelzaal

entree: gratis

 

Vespasianus

De populaire Vespasianus-reeks van Fabbri nadert zijn ontknoping. In het negende deel staat Vespasianus voor een onmogelijke keuze: slaat hij, zoals opgedragen, de opstand in Judea neer en wekt hij daarmee de jaloezie van keizer Nero, of saboteert hij zijn eigen missie? Tegelijkertijd breekt in Rome politieke onrust uit na de dood van Nero. Fabbri beschrijft in zijn boeken de opvallende loopbaan van Vespasianus die het bracht van gewone man tot keizer van het Romeinse rijk.

Robert Fabbri

Robert Fabbri is geboren in Genève en studeerde theaterwetenschappen in Rome. Hij heeft vijfentwintig jaar gewerkt in de film- en televisiewereld en schrijft historische romans over de klassieke oudheid, en in het bijzonder over het Romeinse keizerrijk. Het eerste deel in de Vespasianus-reeks is uitgeroepen tot één van de beste boeken van het jaar door NRC Handelsblad.

Na afloop van de lezing is het nieuwe boek in de museumwinkel van het RMO te koop en zal de auteur signeren.

https://www.rmo.nl/uw-bezoek/activiteiten/boekpresentatie-vespasianus-ix/

 

 

 

 

Nora French on tour!

Nora, bekend van haar kookboek Gezond Fastfood en blog noralicious.com, ontmoet jou deze winter graag bij de Bijenkorf in Rotterdam, Mijers & Siegers in Oosterbeek en bij de Bijenkorf Amsterdam. Ontdek zelf hoe lekker gezond eten kan zijn en kom ook proeven bij Nora:

    - 12 januari, Bijenkorf Amsterdam

https://www.libris.nl/meijerensiegers/agenda/december-2018/nora-french-gezond-fastfood/ 

 

Voor de exacte aanvangstijden check Nora’s social media:

https://www.facebook.com/noralicioushealthyfastfood/

https://www.instagram.com/noralicious_com/

Ontmoet Nora op de Gezondheidsbeurs van 7 t/m 10 februari 2019 Jaarbeurs Utrecht

Ontmoet Nora French dagelijks in het BloggersTheater op de Gezondheidsbeurs van 7 t/m 10 februari 2019 Jaarbeurs Utrecht.  Voor meer informatie check onderstaande link:

https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/programma/nora-french/

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer