Nieuws

Tokyo van Tim Anderson genomineerd voor de BBD&PA

Tokyo stories  van Tim Anderson is genomineerd voor de British Book Design & Production Awards onder de categorie Lifestyle Illustrated. In het Nederlands is dit boek verschenen onder de titel Tokyo.

Chef Tim Anderson heeft zich door bekende en minder bekende (thuis)chefs in Tokyo laten inspireren en neemt je mee op een culinaire tour langs de boulevards en de achterafstraatjes. De uiteenlopende recepten, van traditioneel fastfood tot experimentele gerechten van topklasse, worden afgewisseld door prachtige illustraties en fotografie. 

Lezing 'Afscheid van Java' door Arjan Hoks

Op zaterdag 21 september zal auteur Arjan Hoks een lezing geven over zijn recent verschenen boek Afscheid van Java. In dit boek staat het verhaal centraal van zijn grootvader Johannes, die een dagboek bijhield over zijn leven als tabaksplanter, KNIL-sergeant en krijgsgevangene tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de lezing zal Arjan Hoks vertellen over deze bijzondere familiegeschiedenis en brengt hij met zijn persoonlijke verhaal deze periode weer tot leven. 

 

Praktische informatie:

21 september vanaf 14.00

Boekhandel Van der Velde

Nieuwestad 57-59

8911 CJ Leeuwarden

 

 

Auteursbezoek Rob Hart op 20 en 21 september

Dit najaar komt auteur Rob Hart naar Nederland voor de promotie van zijn boek Cloud. Hart brengt met Cloud een spannende, intrigerende en dystopische roman die zich afspeelt in de zeer nabije toekomst. In een wereld waarin online winkelen, pakketbezorging met drones en ‘vandaag besteld, vandaag in huis’ een nog normalere zaak van de wereld is dan nu, en waar de macht van de politiek bezwijkt onder de macht van big business Cloud Corporation.

Meer informatie rondom het auteursbezoek zal in de aanloop naar september zowel op de website als op onze social media worden geplaatst.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer