Nieuws

Auteursbezoek Rob Hart op 20 en 21 september

Dit najaar komt auteur Rob Hart naar Nederland voor de promotie van zijn boek Cloud. Hart brengt met Cloud een spannende, intrigerende en dystopische roman die zich afspeelt in de zeer nabije toekomst. In een wereld waarin online winkelen, pakketbezorging met drones en ‘vandaag besteld, vandaag in huis’ een nog normalere zaak van de wereld is dan nu, en waar de macht van de politiek bezwijkt onder de macht van big business Cloud Corporation.

Meer informatie rondom het auteursbezoek zal in de aanloop naar september zowel op de website als op onze social media worden geplaatst.

Laura Stevens is winnaar The Comedy Women in Print Prize

Schrijfster Laura Stevens wint The Comedy Women in Print Prize  (CWIP)  voor haar eerste boek Allesbehalve oké in de categorie published authors. Ze laat hier onder andere de bestsellerauteurs Gail Honeyman met Ik ben Eleanor Oliphant en Gill Sims met Waarom mama vloekt achter zich. Het lovende jurycommentaar stelde dat “de keuze is gemaakt op basis van het potentieel van de erg jonge en grappige schrijver Laura Steven, om haar aan te moedigen door te gaan met het drukken van haar stempel en het blijven verleggen van de grenzen in humoristische vrouwenfictie.” – Auteur Marian Keyes, voorzitter categorie uitgegeven auteurs van CWIP.

Allesbehalve oké  is in april 2018 in het Nederlands verschenen, de vertaling is verzorgd door Sandra C. Hessels. 

Nora French genomineerd voor gezonde held 2019

Auteur en Health Coach Nora French is door het tijdschrift GezondNU genomineerd voor gezonde held 2019. Karakter Uitgevers is trots op deze nominatie van French, die de boeken Gezond Fastfood en Pioppi, hét kookboek heeft gemaakt. Het juryrapport van GezondNU benadrukt het enthousiasme waarmee Nora French in haar recepten laat zien hoe je binnen no time  gezonder gaat eten.

Er kan tot eind augustus kan er gestemd worden via>https://gezondnu.nl/specials/wie-wordt-gezondnus-gezonde-held-2019/"> gezondnu.nl/helden

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer