Nieuws

De dunne vegetari√ęr

De dunne vegetari√ęr - Antoinette Hertsenberg

€ 19,99De dunne vegetariër – Antoinette Hertsenberg

Snelle en lekkere vegetarische recepten voor de werkende moeder. Zo zouden we Antoinette Hertsenbergs eerste eigen boek De dunne vegetariër kunnen typeren.

Hertsenberg – vooral bekend van tv – heeft voor “De dunne” voornamelijk geput uit haar jarenlange ervaring met de vegetarische keuken en deelt haar eigen keukengeheimen met iedereen die snakt naar vegetarische gerechten die in no time op tafel staan, geen ‘moeilijke’ ingrediënten bevatten en vooral gezond en lekker zijn voor het hele gezin. Succes verzekerd!

Antoinette Hertsenberg is televisiemaker bij de TROS. Elke week weet ze miljoenen kijkers te boeien met succesvolle tv-programma’s als Radar en Opgelicht. Daarnaast is zij samen  initiatiefnemer van het online platform www.devegetarier.nl en co-auteur van de bestseller Vegeterranean. Nadat zij ooit een schokkende reportage over de bio-industrie zag, besloot zij vegetariër te worden.

Over Vegeterranean: 
Vegeterranean is een mooi en bijzonder boek
– Italië Magazine

Wat een mooie gerechten!
– Delicious

Een kookboek dat de Italiaanse passie voor het koken met de liefde voor vegetarisch eten verenigt.’
– GezondNU

OCategorie:Vegetarisch & Veganistisch

ISBN: 978 90 6112 957 8

Uitvoering: Gebonden


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer