Gezondigen Nu €7,99

Gezondigen Nu €7,99

Gezondigen Nu €7,99 — Judith van der Rijt

van € 18,99 voor € 7,99
Gezondigen is een statement: de health-trend is een positieve ontwikkeling in het culinaire landschap, maar schept tegelijkertijd verwarring. Wat is nu nog wel gezond en wat niet? We beginnen langzamerhand een beetje door te slaan als het gaat om gezonde voeding. Natuurlijk, goed voor jezelf zorgen is belangrijk, maar iets heerlijks als truffelmayonaise of chocoladetaart op te geven? Dat is zonde.

Het credo van Gezondigen luidt daarom: zondigen mag, als de basis maar gezond is. In het boek vind je een mix van recepten voor die gezonde basis en recepten voor die momenten waarop je gewoon wilt genieten van 900 gram roomkaas omgetoverd tot een om-je-bord-bij-af-te-likken-cheesecake. De ideale balans!

Gezondigen is géén dieetboek en bevat geen concessies. Er staan taarten in zoals ze ooit bedoeld zijn, mét boter, suiker en bloem. Gezond eten doe je bij voorkeur zonder pakjes en zakjes, maar je hebt er ook niet per se een keukenkast vol raw superfoods voor nodig. Gezondigen gaat terug naar de basis: het bevat meer dan 70 toegankelijke recepten voor no-nonsense koken en bakken. De gerechten, variërend van ontbijt en lunch tot hoofdgerechten, snacks en desserts, zijn verdeeld over 18 ingrediëntthema’s. Zo vind je hartige wentelteefjes bij het thema brood en een risotto bij het thema wijn.

< Dit alles is vormgegeven in een stijlvol boek dat absoluut niet mag ontbreken op de kookboekenplank van foodlovers!


ISBN: 978 90 4520 907 4

Aantal pagina's: 176

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 29-08-2016

Meer van de auteur(s):