De hele vis – het kookboek

De hele vis – het kookboek

De hele vis – het kookboek — Josh Niland

€ 32,99




We willen allemaal meer vis eten en we zijn doordrongen van het belang van duurzaamheid: met dit boek raak je geïnspireerd en breid je je repertoire uit met de heerlijkste nieuwe ideeën van dé chef-kok van deze tijd.

In De hele vis – het kookboek benadert Sydney’s meest innovatieve chef-kok Josh Niland op een heel nieuwe manier alle aspecten van het bereiden van visgerechten. Of het nu gaat om het vinden van de juiste vis, het fileren, rijpen of zouten, alles wat we al dachten te weten wordt opnieuw onder de loep genomen en uitgelegd. Josh Nilands missie is anderen te inspireren vis te zien als een bijzondere voedingsbron en een culinair seizoensproduct. Met dit boek zijn nieuwe culinaire hoogtepunten binnen ieders handbereik.

Proef de meer dan 60 recepten voor het bereiden van talloze vissoorten: van kabeljauw-leverpaté op toast, vis-cassoulet en geroosterd merg van vissenbotten tot aan de echte perfecte fi sh-and-chips. De hele vis – het kookboek zal de lezer er snel van overtuigen dat er meer op de wereld is dan alleen visfilet en dat er veel meer soorten vis zijn dan we denken.

 

De hele vis – het kookboek zal de lezer er snel van overtuigen dat er meer op de wereld is dan alleen visfilet en dat er veel meer soorten vis zijn dan we denken. - Boekiewoogie.nl

Josh Niland heeft met dit boek een visitekaartje afgegeven dat er niet om liegt. We gaan nog veel van hem horen. Zoals Nigella zegt: “een genie”. - Kookboekennieuws

Josh Niland is volledig in de vis, verwerkt het van kop-tot-staart en past technieken van de vleesverwerking toe. Zijn eigenzinnige benadering is inspirerend weergegeven in een prachtig boek voor chefs en bevlogen visliefhebbers - MergenMetz

“Het is een echt chefsboek”- Mevr Hamersma

“Met dit boek zijn nieuwe culinaire hoogtepunten binnen ieders handbereik” - VIS Magazine

“Met het boek van Josh Niland bereid je vis het hele jaar door”- Foodies

 


ISBN: 978 90 4521 649 2

Aantal pagina's: 256

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: september 2020

Meer van de auteur(s):

De hele vis – het kookboek