De smaak van BelgiŽ

De smaak van Belgi√ę

De smaak van BelgiŽ ‚ÄĒ Ruth van Waerebeek

€ 10,00




De Belgische keuken kenmerkt zich door royale porties als in Duitsland en de kwaliteit van de Franse keuken. Streekgebonden en seizoensgebonden ingrediënten staan er hoog in het vaandel: andijvie, witlof, mosselen, haring, witte asperges, spruitjes, mosterd, bier en natuurlijk chocolade – ze vormen samen de basis van de veelzijdige Belgische keuken.


In De smaak van België heeft chef-kok en kookboekenauteur Ruth Van Waerebeek de 250 beste recepten van de Belgische keuken bijeengebracht. Het boek bevat de bekende nationale gerechten als waterzooi, steak frites, hutspot, stoemp en wafels. Ook de stoofgerechten ontbreken niet, langzaam gegaard in bier (Belgisch bier uiteraard), comfort food dat heerlijk smaakt in ons koude en natte klimaat. Sfeervolle foto’s sieren dit prachtig vormgegeven boek, dat elke Bourgondiër doet watertanden. Zoals de Belgen zeggen: als we dan toch drie keer per dag moeten eten, waarom dan geen feestje maken van elke maaltijd!


ISBN: 978 90 4520 845 9

Aantal Pagina's: 336

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 15-03-2016

Meer van de auteur(s):

De smaak van BelgiŽ