Rudolph & de jonge bakkers

Rudolph & de jonge bakkers

Rudolph & de jonge bakkers — Rudolph van Veen

€ 16,50

Uitverkocht
Dat bakken met kinderen veelzijdiger is dan dat bewijst Meesterpatissier Rudolph van Veen in zijn boek Rudolph & de jonge bakkers. Hij leert kinderen op de voor hem kenmerkende, originele en inspirerende wijze alle ins en outs van het bakken van cupcakes, taart, koek en koekjes. Daarbij begint hij uiteraard met de basis zodat de verschillende soorten deeg, crèmes en glazuren geen geheimen meer vormen!

Zoals bekend werkt Rudolph al sinds jaar en dag alleen met natuurlijke ingrediënten. Sterker nog: in een speciaal hoofdstuk gaat Rudolph dieper in op het bakken zonder suiker of met suikervervangers. Ook glutenvrije en lactosevrije recepten komen aan de orde.

Natuurlijk geeft Rudolph ook vele tips voor het versieren van je baksels met marsepein, met glazuur, of door er mooie teksten of figuren op te spuiten. Uiteraard is de receptuur aangepast aan de leeftijd van de doelgroep: door gebruik van diverse duidelijke icoontjes weten de jonge bakkers wanneer zij hun ouders of een volwassene moeten roepen voor hulp bij het snijden, gebruik van de oven of het verwerken van warme sauzen.


ISBN: 978 90 4520 809 1

Aantal pagina's: 160

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 20-09-2016

Meer van de auteur(s):