Quinoa revolutie

Quinoa revolutie

Quinoa revolutie - Patricia & Carolyn Green & Hemming

€ 19,95Ruim 150 heerlijke en originele recepten met quinoa

 

De lange lijst van goede eigenschappen van quinoa betekent dat elke levensstijl er baat bij heeft. Serieuze sporters gebruiken quinoa voor en na een workout, vegetariërs eten quinoa als bron van niet-dierlijke eiwitten, mensen met coeliakie profiteren ervan omdat quinoa glutenvrij is, mensen die willen ontgiften of afvallen eten quinoa vanwege de antioxidanten, de grote hoeveelheid vezels, de magere eiwitten en complexe koolhydraten.

 

Steeds meer mensen vallen voor de verleiding van quinoa. Het oergraan (dat eigenlijk geen graan is!) is enorm in opkomst en wordt allang niet meer alleen gebruikt in salades. Green & Hemming laten met hun boek Quinoa revolutie zien hoe veelzijdig quinoa is. Ze verwerken het in taarten, toetjes, soepen, oven-, vis- en vleesgerechten en uiteraard in salades.

 

Quinoa is gluten- en tarwevrij en zeer rijk aan eiwitten en vitaminen. Het bevat geen cholesterol en is makkelijk verteerbaar. Het ideale ingrediënt dus voor een voedzame, gezonde maaltijd!

 

* ruim 150 recepten

* niet meer dan 500 calorieën per portie

* receptuur voor ontbijt, desserts, soepen, salades en maaltijden

 

[auteursfoto]©Ryan Szulc

Patricia Green & Carolyn Hemming zijn zussen en gepassioneerd over gezond eten en leven. Beiden hebben een druk gezin en waarin gezond eten en superfood belangrijke pijlers zijn.www.quinoarevolution.com


ISBN: 978 90 4520 723 0

Aantal Pagina's: 213

Uitvoering: Gebonden

Verschenen : 23-06-2017


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer