Oprah's favoriete gerechten

Oprah

Oprah's favoriete gerechten — Oprah Winfrey

€ 11,50
‘Zolang ik me herinner ben ik iemand geweest die de goede dingen des levens graag deelt met anderen. Als ik iets tegenkom wat me genoegen doet, opbeurt of me op zijn gemak stelt, wil ik dat graag met iedereen delen.

Zo ontstond ook dit kookboek. De lessen die ik heb geleerd, de ontdekkingen die ik heb gedaan, maken deel uit van mijn leven en worden verteld via voedsel.’ - Oprah Winfrey Oprah Winfrey is de eerste die zal toegeven dat ze een gecompliceerde relatie met eten heeft. Ze houdt er van, maar tegelijkertijd zijn al die lekkernijen de oorzaak van haar voortdurende strijd met haar gewicht.

De 115 recepten in dit boek zijn gebaseerd op het succesvolle SmartPoints-systeem van Weight Watchers. Bij ieder recept staat het aantal punten dat het recept 'kost' binnen het systeem. Op deze wijze kun je zelf gebalanceerde en overwogen keuzes maken in je dagelijkse eetpatroon. Met afwisselende gerechten voor ontbijt, lunch en diner is Oprah's favoriete gerechten een boek dat voor iedere bewuste eter onmisbaar is. De smakelijke soepen, perfecte salades en slanke hoofdgerechten zorgen voor een uitgebalanceerd, maar heerlijk eetpatroon.

Dit zijn de favorieten van Oprah; allemaal lekker, gezond en makkelijk te bereiden. Oprah’s favoriete gerechten toont eten zoals het zou moeten zijn: een voorproefje van geluk, een ritueel om samen te delen en een toast op het leven.


ISBN: 978 90 4521 542 6

Aantal pagina's: 240

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 27-03-2017

Meer van de auteur(s):