Zuurdesem brood

Zuurdesem brood

Zuurdesem brood — Martin Johansson

€ 14,95

Uitverkocht




Zuurdesembrood is erg gezond, smakelijk en licht verteerbaar. Het heeft vaak een voller aroma dan 'normale' broden, blijft langer vers en is heel divers in zijn toepassingen. Het wordt gemaakt van een mengsel van bloem en water, dat onder invloed van lucht gaat fermenteren en op die manier de uiteindelijke samenstellingen en smaak van het brood bepaalt.


Brood bakken met zuurdesem is net zo eenvoudig als het bakken van een 'normaal' brood en toch lijkt het voor de meeste mensen een groot mysterie te zijn. Zuurdesembrood is een nuttig en praktisch bakboek voor iedereen die zelf de kunst van het bakken met zuurdesem onder de knie wil krijgen.


Zuurdesembrood leert hoe je een goed zuurdesemdeeg moet maken en hoe je het kunt 'voeden', geeft je advies over het bakken van talloze tips voor de lekkerste broden, broodjes, pizza's, stokbrooden en crackers.


ISBN: 978 90 4520 118 4

Aantal Pagina's: 104

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 22-10-2012

Meer van de auteur(s):

Zuurdesem brood