Nieuws

Sous vide thuis

Sous vide thuis - Lisa Q. Fetterman

€ 27,50



Weinig mensen realiseren zich dat de heerlijke geuren en aroma’s die te ruiken zijn tijdens het kookproces in feite smaakstoffen zijn die verloren gaan aan het gerecht. De sous vide-bereidingstechniek voorkomt dit smaakverlies: door een gevacumeerd product op lage temperatuur langdurig te laten garen, behoud je de geuren en smaken in het gerecht, met als extra bonus dat het gerecht malser is dan je ooit met een traditionele bereiding zou lukken.

Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is er steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.

Sous vide thuis is een van de eerste boeken die toegankelijke receptuur biedt voor de thuiskok. Het boek is ingedeeld op soort ingrediënt (eieren, schaal- en schelpdieren, vlees, vis, gevogelte, groente) en geeft duidelijke instructies voor het sous vide-garen en de handelingen die als voorbereiding of nabereiding nodig zijn: een sous vide-gegaarde biefstuk wordt immers nóg lekkerder door hem nog even in wat boter af te bakken.







Categorie:Culinair

ISBN: 978 90 4520 829 9

Aantal Pagina's: 288

Uitvoering: Gebonden


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer