Wild

Wild

Wild — Harald Rüssel

€ 29,95




Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken.


Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintrede. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.


Rüssel begint bij de basis en laat zien hoe de verschillende soorten groot en klein wild het beste tot hun recht komen in diverse gerechten. Daarnaast vergeet hij niet de benodigde aandacht te schenken aan de basis; de juiste ingrediënten voor een echte hertenrollade? Geen probleem! Het perfecte kookpunt van een wildzwijgoulash? Als je het eenmaal weet, mislukt het gerecht nooit meer.


De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te begrijpen recepten van professionele chefkok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.


 


ISBN: 978 90 4520 673 8

Aantal Pagina's: 232

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 23-10-2013

Meer van de auteur(s):

Eigentijdse wildgerechten

Wild