Eigentijdse wildgerechten

Eigentijdse wildgerechten

Eigentijdse wildgerechten — Harald Rüssel

€ 24,99




Eigentijdse wildgerechten van chef Harald Rüssel is een modern en eigentijds kookboek dat per dier verrassende, nieuwe recepten én niet voor de hand liggende bereidingswijzen toont. Denk aan (buiten) grillen, aan wildpizza’s of fast food (ree-hamburgers, hotdogs) of aan het inmaken van wild en het maken van patés, terrines en worsten. Zelfs de sous-vide techniek wordt toegepast met verrukkelijke resultaten. Denk aan Involtini van wildzwijn, wilde eend op zoetzuur of fazantravioli.


De tweehonderd beproefde en eenvoudig te begrijpen en te bereiden recepten van chef-kok Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.


ISBN: 978 90 4521 224 1

Aantal Pagina's: 256

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 28-09-2017

Meer van de auteur(s):

Eigentijdse wildgerechten

Wild