De echte Chinese keuken thuis

De echte Chinese keuken thuis

De echte Chinese keuken thuis — Fuchsia Dunlop

€ 19,99
Fuchsia heeft een zeldzame gave om haar encyclopedische kennis van de Chinese keuken op een boeiende en tongstrelende manier over te brengen’ – Heston Blumenthal, auteur van Heston Blumenthal thuis

De meeste recepten vereisen weinig ingrediënten en zijn verrassend makkelijk te maken. Het boek bevat een uitgebreide inleiding op de belangrijkste smaakmakers en technieken van de Chinese keuken, evenals de 'magische ingrediënten' die bescheiden vegetarische gerechten kunnen veranderen in heerlijke delicatessen.

Probeer de geblancheerde choy sum met hete olie, Hangzhou tuinbonen met ham, gestoomde kip met shiitakes, of, als je ooit behoefte hebt aan een snelle oplossing, Fuchsia’s noodnoedels voor de nacht. Met prachtige foto's en duidelijke instructies is De echte Chinese keuken thuis een parel die in geen enkele keuken mag ontbreken.

Fuchsia Dunlop genoot als eerste Westerse haar culinaire opleiding tot chef-kok aan het Sichuan Higher Institute of Cuisine in Chengdu en staat internationaal bekend om haar heerlijke recepten en briljante schrijven over Chinees eten.


ISBN: 978 90 4520 779 7

Aantal pagina's: 352

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 16-02-2015

Meer van de auteur(s):