Het verleden op je bord

Het verleden op je bord

Het verleden op je bord — Christianne Muusers

€ 29,99




Het verleden op je bord toont hoe buitenlandse koks en de Indonesische keuken onze eetcultuur verder hebben verrijkt. Dit prachtig verzorgde boek is rijk geïllustreerd met authentiek en nooit eerder in een modern boek verschenen beeldmateriaal uit de collectie van de Koninklijke Bibliotheek, vergezeld van moderne foodfotografie.


De Koninklijke Bibliotheek in Den Haag bezit een interessante en gevarieerde verzameling historische boeken over koken, voeding en eten. Uit deze collectie heeft Muusers ruim 45 recepten uit oude kookteksten geselecteerd, bewerkt voor de moderne keuken en ingeleid met historische wetenswaardigheden en handige tips. Of je nu een middeleeuwse maaltijd op tafel wilt zetten of een etentje door de eeuwen heen wilt presenteren, met dit boek komen de smaken en geuren van het verleden tot leven. Recepten als olipodrigo (Spaanse stoofpot), de oer-Hollandse blinde vink en gâteau de Savoie zijn uitgewerkt naar een moderne versie •


ISBN: 978 90 4521 036 0

Aantal Pagina's: 160

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 28-11-2016

Meer van de auteur(s):

Het verleden op je bord