Vegan for friends

Vegan for friends

Vegan for friends — Alexander Gershberg

€ 24,99
De gerechten van chef-kok Alexander Gershberg zijn heerlijk en vol van smaak, wat je wellicht van een puur plantaardige maaltijd niet snel zou verwachten. Voor zijn originele gerechten gebruikt Alexander traditionele, onbewerkte en pure ingrediënten, zonder vlees en kaas te imiteren. Maar Vegan for friends is meer dan een kookboek: het is ook een spannende reis vol verhalen achter de recepten.

In elk hoofdstuk van Vegan for friends gaat Alexander in op een ander thema met een aparte kookstijl. Van de traditionele Russische keuken van zijn moeder en het Joods comfortfood dat hij voor zijn oma in Israël maakt, tot de Midden-Oosterse keuken waarmee hij is opgegroeid. Van de geïmproviseerde gerechten die hij voor zijn vrienden maakt met wat hij toevallig in huis heeft, tot de experimentele en gedurfde creaties voor de kunstenaars en muzikanten in zijn omgeving. 

 Vegan for friends is een culinair en multicultureel mozaïek en een smakelijke afspiegeling van het moderne leven. De recepten in het boek variëren van eenvoudig tot uitgebreid en van traditioneel tot modern. Wat ze verbindt zijn de liefde, passie en mensen die in Alexanders gerechten en verhalen zo treffend worden geportretteerd.

 


ISBN: 978 90 4521 561 7

Aantal pagina's: 160

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 22-05-2017

Meer van de auteur(s):

Energy & Vegan

Vegan for friends