De man die zijn baas liet verdwijnen

De man die zijn baas liet verdwijnen

De man die zijn baas liet verdwijnen — Jaap Stroosnier

€ 19,99

E-book
De man die zijn baas liet verdwijnen gaat over de ambities en frustraties van een hongerige wolf. Het is een ontluisterend cadeau voor iedereen die voor het eerst merkt dat er aan zijn of haar stoelpoten wordt gezaagd. Een onverwacht verhaal over zakendoen.


De ambitieuze maar dromerige jonge zakenman Jack Kempinski begint aan een veelbelovende baan bij een groot bedrijf. Al snel komt hij erachter dat zijn baas hem op een geraffineerde manier wil laten opdraaien voor illegale praktijken op kantoor. Jack wil wraak en begint de dochter van de baas te verleiden.


Waarom wil de jonge zakenman Jack Kempinski zijn baas om zeep helpen? Welke rol speelt zijn broer Tom, een gesjeesde medicijnenstudent? Geleidelijk worden de drijfveren van de hoofdpersonen onthuld, met vreemde kantoorscènes, een absurd sollicitatiegesprek, een roerig privéleven met zinloze seks en functioneel geweld. Het einde doet de lezer zich afvragen of hij of zij zelf tot zoiets extreems in staat zou zijn. Zou je het jezelf kunnen vergeven? En kun je de chaos aan?


De man die zijn baas liet verdwijnen van Jaap Stroosnier is een pareltje. Stroosnier is een talent.’ – Peter Kuijt, recensent en oprichter van De Spanningsblog


ISBN: 978 90 4521 873 1

Aantal pagina's: 352

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 25-03-2019

Meer van de auteur(s):

De man die zijn baas liet verdwijnen