De onuitwisbare vlekken van een luipaard

De onuitwisbare vlekken van een luipaard

De onuitwisbare vlekken van een luipaard — Kristopher Jansma

€ 19,95

Uitverkocht

E-book
Zo vroeg als hij zich kan herinneren, wil de hopeloos onbetrouwbare – maar doodeerlijke – verteller van dit uitzonderlijke debuut schrijver worden. Kristopher Jansma’s onweerstaanbare verteller zal als schrijver worden geïnspireerd en achtervolgd door het succes van zijn grootste vriend en rivaal, de excentrieke en ongelooflijke getalenteerde Julian McGann, en eeuwig verliefd worden op Julians betoverende vriendin Evelyn, het meisje met de groene ogen dat weet te ontkomen. Zijn dadendrang en leugens laten hem over de wereld dwalen in zijn speurtocht naar excellentie.


Nadat het drietal slaande ruzie krijgt ziet Jansma’s verteller zich, in een uiterste poging met zijn schrijven de waarheid te vertellen en te achterhalen wie hij werkelijk is, verstrikt raken in een oneindig web van leugens. Behalve een verhaal over een jongeman en zijn vrienden die hun weg proberen te vinden in hun wereld en een intens aangrijpende verkenning van de aard van de waarheid en het vertellen van verhalen is


De onuitwisbare vlekken van een luipaard een warme, geestige and inventieve tour de force waarmee Jansma zichzelf als nieuwe en onverschrokken Amerikaans auteur op de kaart zet.


 


ISBN: 978 90 4520 464 2

Aantal pagina's: 320

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 10-12-2013

Meer van de auteur(s):

De onuitwisbare vlekken van een luipaard