Wegwijzers naar een hemel op aarde

Wegwijzers naar een hemel op aarde

Wegwijzers naar een hemel op aarde — René Diekstra

€ 19,99

Uitverkocht

E-book
Wat moet je als mens goed kunnen? Wat heb je nodig om je leven, je relaties en de wereld om je heen zo te scheppen, dat je zo veel mogelijk van je dromen en doelen waar kunt maken? En hoe doe je dat op een manier die je moreel kunt verantwoorden? Die bijdraagt tot een hemel op aarde?

Wegwijzers naar een hemel op aarde is een psychologische reisgids met wegen die daar naar kunnen leiden. Maar ook naar de opgaven en verantwoordelijkheden waar je onderweg voor komt te staan. Verantwoordelijkheden naar jezelf, je levensgezellen, al die anderen met wie je deze planeet bewoont en de grote levensvragen van geluk, lijden, sterfelijkheid, dood en zingeving. Maar behalve gedetailleerde wegwijzers bevat het ook tal van denkwijzers, korte overpeinzingen om af en toe bij stil te staan.

De tachtig columns waaruit dit boek is samengesteld zijn door René Diekstra samen met een aantal lezers geselecteerd uit een verzameling van meer dan 1200 columns die in de afgelopen 25 jaar zijn geplaatst in regionale dagbladen, in het maandblad Gezondnu en in de Staatscourant.


ISBN: 978 90 4520 784 1

Aantal pagina's: 544

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 25-11-2013

Meer van de auteur(s):

Leven is loslaten

In gesprek met je ouders

Het huis van je leven

Als leven pijn doet

Wegwijzers naar een hemel op aarde

Verzorgingstehuis of plaats delict?

De macht van een maìtresse

De kwestie van geluk