Wat onze dromen ons vertellen

Wat onze dromen ons vertellen

Wat onze dromen ons vertellen — Alice Robb

€ 22,50

Verschijnt: februari 2019
Wetenschapsjournalist Alice Robb, een expert op het gebied van lucide dromen, onderzoekt waarom we dromen en hoe we onze dromen positief kunnen beïnvloeden.


Dit boek onderzoekt de betekenis en het doel van onze nachtelijke visioenen. Het helpt je je dromen aan te passen, zodat we na het wakker worden een rijker, gezonder en gelukkiger leven kunnen leiden. Wat onze dromen ons vertellen is een helder, op het scherpst van de snede geschreven onderzoek naar de betekenis en het doel van onze nachtelijke visioenen, en is bedoeld als leidraad om onze wijze van dromen te verbeteren.


Tijdens een onderzoeksreis in Peru raakte wetenschapsjournaliste Alice Robb in de ban van lucide dromen. Na veel oefening kreeg ze de mysterieuze techniek onder de knie waarbij mensen in hun slaap beseffen wat ze dromen en die ook kunnen sturen.


Robb vond dit zowel bevreemdend als stimulerend en besloot meer onderzoek te doen naar dromen. Ze koos een zeer gunstig moment, want onderzoekers beginnen net te ontdekken waarom we eigenlijk dromen. Dromen hebben een doel. We hebben ze nodig om dingen te leren en trauma’s te verwerken.


Een must read volgens Vogue, ELLE en Literary Hub


‘Een gedegen populair-wetenschappelijke verkenning van het mysterieuze nachtelijke fenomeen van lucide dromen.’ELLE


‘Een onderhoudend en zeer inzichtelijk overzicht van slaapwetenschap. Alice Robb beargumenteert op sterke wijze het belang van dromen.’Publishers Weekly


 ‘Intrigerend en uitnodigend onderzoek naar de importantie van dromen.’ Kirkus Reviews


ISBN: 978 90 4521 277

Aantal pagina's: 352

Uitvoering: Paperback

Verschijnt: februari 2019

Meer van de auteur(s):

Wat onze dromen ons vertellen