Vuur!

Vuur!

Vuur! — Steven Raichlen

€ 24,99




Een opwindend nieuw boek van dé barbecue-goeroe uit Amerika. Steven Raichlen combineert in zijn nieuwste boek Vuur de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecuegerechten een turboboost geeft. Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met perfect gemarineerde en gegrilde tomahawksteaks, drooggepekelde fi let mignons, geschroeide porterhouse-steaks en de beste bereiding van T-bones.


Leer hoe je in bier gepekelde bloemkool aan een draaispit roostert. Bereid een kalfskotelet in rozemarijnkorst met een gasbrander. Gril mosselen in gloeiend hooi, maak gepeperde kip op een zoutsteen en bereid zalmsteaks met een kruidenkorst op een schep. Van ontbijtjes tot cocktails en van groenten tot nagerechten – dit boek bewijst dat vuur, en begrijpen hoe je het beheerst, alles lekkerder maakt.


‘Steven Raichlen is de Julia Child van het barbecueën.’Los Angeles Times


 ‘Steven Raichlen, de ongekroonde koning van de barbecue.’Algemeen Dagblad


 ‘Steven Raichlen imponeert opnieuw met zijn formidabele vuurkracht en verleidelijke recepten.’ – Francis Mallmann, chef en auteur van Seven Fires: Grilling the Argentine Way


 ‘Raichlen laat opnieuw op enthousiaste en creatieve wijze de vonk overslaan bij liefhebbers van koken met vuur.’ Publishers Weekly


ISBN: 978 90 4521 863 2

Aantal pagina's: 336

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 18 -03-2019

Meer van de auteur(s):

Vuur!

Wat je als BBQ-liefhebber moet weten

Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ

De beste BBQ-recepten ter wereld

BBQ-sauzen, rubs en marinades

Vegetarisch barbecueën

Rook!