Volg me

Volg me

Volg me — Sophie Jansen

€ 10,00

E-book
Het leven van scholieren bestaat tegenwoordig uit twee delen: het leven op school en het leven online, op social media. Dat ondervinden Mick (havo 5) en Marlou (4 vwo) allebei aan den lijve. 


Mick heeft de looks, een grote vriendengroep en is populair bij de meiden. Hij lijkt het goed voor elkaar te hebben, maar niemand weet wat er zich thuis afspeelt.  Mick vindt het steeds moeilijker om op school de leuke, populaire jongen te zijn, omdat hij andere dingen aan zijn hoofd heeft.


Marlou leert via Instagram een jongen kennen en wordt halsoverkop verliefd. Ze twijfelt soms aan zijn bedoelingen, maar ze besluit hem het voordeel van de twijfel te geven. Dit had ze beter niet kunnen doen, want binnen de kortste keren is Marlou het slachtoffer van slutshaming, roddels en pesterijen. Blogger4818 plaatst alle ingezonden schoolroddels op een populaire blog, wat de situatie alleen maar erger lijkt te maken. Hoe houden Mick en Marlou zich staande in een wereld die lijkt te draaien om likes en volgers?


ISBN: 978 90 4521 724 6

Aantal pagina's: 144

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 3-6-2019

Meer van de auteur(s):

Weg van jou

Volg me