Spookvloot

Spookvloot

Spookvloot — August Cole

€ 19,95

Uitverkocht
2026. Een nieuwe supermacht, The Directorate, is in China aan de macht gekomen. Niet lang daarna wordt er vanaf een ruimtestation van The Directorate, op ruim 300 kilometer van de aarde, met een laser een vitale communicatiesatelliet van de VS verwoest. Met als gevolg dat het defensiesysteem van het land buiten werking is. Vervolgens vinden er over de hele wereld gecoördineerde aanvallen plaats en wordt het Amerikaans grondgebied binnengedrongen door een bataljon aan tanks en drones en is Hawaii binnen de kortste keren bezet gebied.


Maar er is een schip dat de dans tijdens de gevechten ternauwernood ontspringt. Kapitein Jamie Simmons wordt als held onthaalt na zijn schip in veiligheid te hebben gebracht en aan land af te wachten terwijl een oudere generatie schepen, de zogenaamde spookvloot, gevechtsklaar gemaakt worden volgens de 21e eeuwse normen.


Het fascinerende Spookvloot is gebaseerd op de kennis van de auteurs op het gebied van hypermoderne militaire ontwikkelingen en technologieën. Ze beschrijven hoe hedendaagse technologieën in volgende generaties gebruikt zullen gaan worden, op manieren waar zelfs Q en James Bond niet van durven dromen.


ISBN: 978 90 4520 922 7

Aantal pagina's: 472

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 13-06-2017

Meer van de auteur(s):

Spookvloot