Solo

Solo

Solo — Jesper Stein

€ 21,50
Axel Steen heeft zijn leven bij de politie achter zich gelaten en is hoofd beveiliging van een internationale investeringsbank geworden. Hij kijkt uit naar de zomervakantie met zijn vrouw en dochter wanneer een vertrouwde werknemer van de bank wordt betrapt op een miljoenenzwendel. Axel moet hem ontslaan, discreet en zonder dat de politie erbij betrokken wordt. Het is het begin van een fatale reeks gebeurtenissen in een wereld waarin geld heilig is.


Tegelijkertijd wordt een jonge immigrant vermoord gevonden in een kelder. Axels voormalige collega Vicki Thomsen leidt het onderzoek. Zij komt hevig onder druk te staan omdat niemand in uit de omgeving met de politie wil praten. Er lopen lijnen naar Syrië en alles wordt nog ingewikkelder als blijkt dat de vermoorde immigrant in het geheim nauw contact met de politie had. En met één agent in het bijzonder: Axel Steen.


‘Jesper Stein schreef met Papa een geweldige thriller.’ – Het Parool


‘Papa is een aanrader. We kijken ernaar uit om meer boeken te lezen van Jesper Stein met Axel Steen in de hoofdrol.’ – Thrillzone


ISBN: 978 90 4521 823 6

Aantal pagina's: 352

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 25-04-2019

Meer van de auteur(s):

Solo

Vaarwel

Onrust

Papa