Koud zonder jou

Koud zonder jou

Koud zonder jou — Igor Znidarsic

€ 15,99

Verschijnt: april 2020
Koud zonder jou is na De blindganger en De uitverkorene het derde en laatste deel van de Bianca-trilogie, met rechercheur Bianca van Dijk in de hoofdrol. De delen zijn afzonderlijk van elkaar te lezen.


Op klaarlichte dag wordt in de Achterhoek een vrouw van haar fiets gesleurd en ontvoerd. Een dag later treft een wandelaar haar naakte lichaam aan in het bos. Het is doorboord met messteken en op haar onderarm zijn cijfers gekrast. Een paar weken later verdwijnt in dezelfde regio opnieuw een fietsster. De vrouw is door verdrinking om het leven gebracht, met een speelkaart in haar hand geklemd. Ondanks intensief speurwerk van de recherche blijft de toedracht een mysterie.


Dan valt er een derde slachtoffer. De rechercheurs vermoeden dat het steeds om één dader gaat: de drie slachtoffers waren allen stevige vrouwen met lang blond haar van een jaar of veertig.


Hennie van Eijk is opgegroeid op een afgelegen boerderij in Lochem. Zijn vader heeft zelfmoord gepleegd en hij is opgevoed door zijn moeder. Wanneer zij overlijdt, bouwt hij onder de schuur een escaperoom. Aanvankelijk is het een jongensdroom, maar al snel overschrijden zijn fantasieën alle grenzen.


ISBN: 978 90 4521 908 0

Aantal pagina's: 320

Uitvoering: Paperback

Verschijnt: april 2020

Meer van de auteur(s):

Koud zonder jou

De uitverkorene

De blindganger