Kind van de rekening

Kind van de rekening

Kind van de rekening — Jordan Harper

€ 19,99
Een opwindend, ruig verhaal over een ten dode opgeschreven meisje dat moet vechten en stelen om in leven te blijven, in de leer bij de meest angstaanjagende man die ze kent – haar vader


De elfjarige Polly McClusky is verlegen, te oud voor de teddybeer die ze overal mee naartoe sleept, als ze onverwacht wordt herenigd met haar vader Nate, die net uit de gevangenis komt. Hij haalt haar van school en neemt haar mee in een wereld van diefstal, geweld en een constante doodsbedreiging.


Hij doet dat om haar leven te redden. Nate heeft in de gevangenis gevaarlijke vijanden gemaakt. De Aryan Steel-bende heeft een prijs op zijn hoofd gezet, ze hebben zijn ex-vrouw, Polly’s moeder, al vermoord. Polly is hun volgende doelwit.


Nate en Polly weten steeds nauwelijks te ontsnappen en beleven slapeloze nachten in motels. Tijdens hun vlucht is Polly gedwongen om snel volwassen te worden. Ze moet leren hoe je klappen incasseert en hoe je jezelf verdedigt met wapens. Op zijn beurt leert Nate wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt, iets wat hij nooit heeft gekend. Maar kan hun steeds sterker wordende band het gevaarlijke bestaan aan? Zullen ze ooit een eerlijk leven leiden, zonder angst?


 Kind van de rekening is een aangrijpend, hartverscheurend verhaal. Nate neemt zijn dochter Polly mee om haar leven te redden, maar uiteindelijk redt Polly misschien wel zíjn leven.


‘Intrigerend, spannend geschreven... Lezers zullen dit boek lastig vinden – lastig om weg te leggen.’ – St. Louis Post


‘Polly zal de harten van de lezers meteen veroveren. Ze is verfrissend en stoer... Een ruige thriller, vol actie.’Dallas Morning News


‘Oprecht, lief. Kind van de rekening brengt ongewenste gevoelens boven. Volkomen briljant.’Amazon


ISBN: 978 90 4521 683 6

Aantal pagina's: 304

Uitvoering: Paperback

Meer van de auteur(s):

Kind van de rekening