Getal van het beest

Getal van het beest

Getal van het beest —

€ 17,99

E-book
Een actuele thriller over de gevaarlijke macht van  president Donald Trump


Hannah Soehari is televisiemaakster en reist af naar de VS om een documentaire te maken over Amerikaanse televisiedominees, megakerken en hun dweperige steun voor president Donald Trump. Onverwachts krijgt ze hulp van haar oude high school-liefde, Rick Hurley, die ze nog kent uit haar tijd als uitwisselingsscholier in Ohio. Hij is niet meer de probleemloze jongen van destijds. Hij kampt met PTSS na een paar jaar als commando gediend te hebben in Irak en Afghanistan.


Als hij enkele maanden later plotseling opduikt in Nederland omdat hij een functie als veiligheidsexpert heeft gekregen bij de Amerikaanse ambassade, ontdekt ze via hem welke gevaren Europa bedreigen, zowel uit fundamentalistisch-islamitische als -christelijke hoek. Er volgt een bloedstollende race tegen de klok om een apocalyptisch masterplan te stoppen, waarbij Hannah gaandeweg steeds meer redenen krijgt om te gaan twijfelen aan de werkelijke motieven van haar oude geliefde.


Soms is de grens tussen werkelijkheid en fictie flinterdun. Getal van het beest is een angstaanjagende thriller over actuele spanningen en problemen in het Amerika van Donald Trump, en de in Europa schromelijk onderschatte gevolgen die dit kan hebben voor de stabiliteit van onze democratische samenleving.


 


'Chris Houtman debuteert gloedvol als misdaadauteur' **** VN Detective- en Thrillergids


'Het thrillerdebuut Akte van berouw is een voltreffer. Grote klasse!' Algemeen Dagblad


'Een thriller die de katholieke wereld doet zinderen' De Telegraaf


 


ISBN: 978 90 4521 751 2

Aantal pagina's: 400

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 15-10-2018

Meer van de auteur(s):