Desserts bij Janneke thuis

Desserts bij Janneke thuis

Desserts bij Janneke thuis — Janneke Philippi

€ 19,99

Verschijnt: maart 2020
Wat is er fijner dan aan tafel blijven voor iets zoets toe? Een dessert maakt, als je het mij vraagt, van elke maaltijd ’n feestje! En daarvoor hoef je echt geen uren in de keuken te kloppen, mixen en bakken. De meeste van mijn favoriete desserts vragen niet meer dan 30 minuten en maak je met een handvol ingrediënten.


Neem mijn frambozentiramisu. Met een kwartiertje zet je deze ultraromige tiramisu – zonder opstijven! – op tafel. En zo is er meer: knapperige crumbles, chocolade panna cotta, gefrituurd ijs, frisse citrusmousse en taarten met mijn favoriete deeg.


Janneke Phillipi


In Desserts bij Janneke thuis vind je meer dan 150 recepten van allerhande nagerechten. Met de haar zo kenmerkende toegankelijke stijl, met aandacht voor variaties, presentatie en extra tips laat Philippi zien dat niet het hoofdgerecht, maar het dessert feitelijk het hoogtepunt van de maaltijd is! Proef de fluweelachtige chocolademousse, vanilleparfait en appelkaneelcrumble, maar ook gerechten als citroentiramisu, bos vruchtencharlotte en hazelnootgebakjes hebben alles in zich om nieuwe klassiekers te worden.


ISBN: 978 90 4521 798 7

Aantal pagina's: 176

Uitvoering: Gebonden

Verschijnt: maart 2020

Meer van de auteur(s):

Desserts bij Janneke thuis

Appeltaart bij Janneke thuis

Stoven bij Janneke thuis

Vier de zomer met Janneke Philippi

Pasta, risotto & gnocchi - bij Janneke Tthuis

Soep

Mijn favoriete desserts

Weekendlunch

Appeltaart