De echtgenotes

De echtgenotes

De echtgenotes — Tarryn Fisher

€ 19,99

Verschijnt: augustus 2020
Over een vrouw die ontdekt dat haar man er meerdere vrouwen op na houdt en daarbij gevaarlijke psychologische spelletjes speelt.


Je hebt die andere vrouwen nooit ontmoet. Jullie weten geen van allen van elkaars bestaan. Je weet alleen dat je jouw man maar één dag in de week ziet, vanwege zijn drukke bestaan. Maar je houdt zoveel van hem dat dit je niets kan schelen. Dat maak je jezelf tenminste wijs. Maar op een dag, bij het doen van de was, vind je een stukje papier in zijn zak: een notitie over een afspraak met een vrouw die Hannah heet. Op de een of andere manier weet je dat dit een van zijn andere vrouwen is.


Je dacht dat je geen moeite had met de manier waarop je samenleefde, maar toch besluit je deze vrouw op te zoeken. Je vindt haar en sluit vriendschap met haar, onder valse voorwendselen. Hannah heeft geen idee wie jij eigenlijk bent. Op een dag zie je Hannah op een van jullie afspraken met een aantal blauwe plekken. Je vermoedt dat zij wordt mishandeld door haar echtgenoot die dus ook jouw echtgenoot is. Maar tegenover jou is hij nooit gewelddadig geweest.


Wie is die man van jou eigenlijk? En hoe ver wil je gaan om de waarheid te achterhalen? Zou je je eigen leven wagen?


ISBN: 978 90 4521 949 3

Aantal pagina's: 336

Uitvoering: Paperback

Verschijnt: augustus 2020

Meer van de auteur(s):

De echtgenotes