Bouillon - Van bouillon naar soep, saus en gerecht

Bouillon - Van bouillon naar soep, saus en gerecht

Bouillon - Van bouillon naar soep, saus en gerecht — Jean Beddington

€ 29,99




Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon


Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.


Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.


Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.


ISBN: 978 90 4521 943 1

Aantal pagina's: 256

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 11-6-2019

Meer van de auteur(s):

Bouillon - Van bouillon naar soep, saus en gerecht