Als leven pijn doet

Als leven pijn doet

Als leven pijn doet — René Diekstra

€ 15,99
Als leven pijn doet leert je om dat niet te doen. Het leert je in de eerste plaats om verlies, mislukking, fouten en falen te zien voor wat ze zijn: bewijs voor wat je altijd bent geweest en altijd zult zijn: kwetsbaar en feilbaar. Twee eigenschappen die niemand graag heeft maar die iedereen bezit. De kwestie is daarom hoe je met je kwetsbaarheid en feilbaarheid omgaat. Je kunt ze zien als bedreiging, maar je kunt ze ook zien als een uitdaging om verandering tot stand te brengen.

 

René Diekstra leert je om de angst die met verlies gepaard gaat onder ogen te zien en te verdragen en dwingt je jezelf de vraag te stellen wat je meer kunt doen met je gevoelens van falen en onmacht dan eronder te lijden. Hij laat je zien hoe je dergelijke gevoelens om kunt smeden tot energie om nieuwe wegen in te slaan en je leven op bepaalde punten anders aan te pakken.

 

Verlies en falen scheppen ook vrijwel altijd kansen. Het zijn weliswaar kansen die je door het leven opgedrongen krijgt, maar toch, het zijn kansen…!


ISBN: 978 90 4520 425 3

Aantal pagina's: 400

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 25-11-2013

Meer van de auteur(s):

Het huis vanje leven

Leven is loslaten

Als leven pijn doet

Wegwijzers naar een hemel op aarde

Verzorgingstehuis of plaats delict?

De macht van een maìtresse

De kwestie van geluk