Meidenvoetbal

Meidenvoetbal

Meidenvoetbal — Vivianne Miedema

€ 9,99
Vivianne Miedema is de veelscorende spits van het Nederlands vrouwenelftal. Al van jongs af aan staat zij op het voetbalveld en met succes. Op haar 15e speelde zij – als jongste speelster ooit – haar eerste wedstijd in de Nederlandse eredivisie en op haar 17e tekende Miedema een contract bij FC Bayern München. Sindsdien speelt zij in de Duitse FrauenBundesliga.


In haar non-fictieboek Meidenvoetbal gaat Miedema in op alle aspecten die voetbal zo leuk maken en geeft zij tips en deelt ze haar ervaringen op en om het veld. Haar doel: nog meer meisjes enthousiast te maken voor voetbal.


Wat moet je weten als je erover nadenkt om op voetbal te gaan of als je er binnenkort op gaat? Wat is de top-10 trucjes van Vivianne? Hoe houd je een balletje hoog? Welke oefeningen zijn geschikt als warming-up? Schiet je de bal met de wreef of de zijkant? Hoe word je beter? Hoe gaat het als je op topniveau speelt? Wie spelen er in het Nederlands vrouwenelftal? En bij welke clubs kun je je aanmelden? Gelardeerd met vele (actie)foto’s, antwoorden op vragen van Viviannes fans, oefeningen om nóg beter te worden én persoonlijke verhalen van Vivianne is Meidenvoetbal een boek dat in de boekenkast van iedere voetbalfan thuishoort! 9


ISBN: 978 90 4521 552 5

Aantal pagina's: 128

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 24-05-2017

Meer van de auteur(s):

Meidenvoetbal - herziene editie 2020

Meidenvoetbal