Dagboek van een nymfomane

Dagboek van een nymfomane

Dagboek van een nymfomane — Valérie Tasso

€ 4,99

E-book
Valérie Tasso (www.valerietasso.com) wordt geboren in een keurig middenklasse-gezin in een Parijse voorstad. Als ze op haar 15e ontmaagd wordt en haar passie voor seks ontdekt, weigert ze zich nog langer te onderwerpen aan de regels van het burgerlijke milieu waar ze uit komt. Ze rondt een studie businessmanagement af, maar daarna stort ze zich weer vol overgave in de spannende wereld van seks en zinnelijkheid. Ze bedrijft de liefde met talloze partners en maakt er geen geheim van dat ze alleen wenst te communiceren door middel van seks.


Dan – jaren later – ontmoet ze de man van wie ze vermoedt dat hij haar Grote Liefde zou kunnen zijn en begaat de grote fout zich aan hem te binden. Helaas blijkt deze relatie een kort leven beschoren en vertrekt ze, met een flinke kater, naar Barcelona om daar een carrière als chique escortgirl te starten. In deze jaren doet ze een enorme mensenkennis op door haar ontmoetingen met mannen uit alle lagen van de samenleving. Het enige wat onveranderd blijft, is haar onverzadigbare honger naar seks.


De verfilming van Diario de una ninfómana, met Angela Molina en Geraldine Chaplin in de hoofdrollen, is op 29 juni jl. in Londen in première gegaan.


 De pers over Dagboek van een nymfomane:


"Een controversiële roman die zindert van de passie" - Joie de Vivre


"Tasso laat zien dat prostitutie ook een lust kan zijn. **** " - Metro


ISBN: 978 90 4520 048 4

Aantal pagina's: 293

Uitvoering: Paperback

Verschenen:

Meer van de auteur(s):

De andere kant van seks

Dagboek van een nymfomane