Ambachtelijk culinair

Ambachtelijk culinair

Ambachtelijk culinair — Tim Hayward

€ 21,50




Ambachtelijk culinair laat zien hoe je op een avontuurlijke, duurzame manier kunt voorzien in je eigen eten. Je gaat terug naar de basis, waarbij vaardigheden als inmaken, karnen, roken, drogen en zouten weer nieuw leven ingeblazen worden. Als je deze vaardigheden onder de knie hebt, gaat er een culinaire wereld voor je open. Niet alleen eet je gezonder, doe-het-zelven in de keuken is één grote ontdekkingsreis, en het begin van jouw eigen culinaire avonturen.

 

In Ambachtelijk culinair toont Tim Hayward;

- hoe je je eigen boter en kaas, sleedoorngin, bloedworst en gravad lax kunt maken

- hoe je vis en vlees kunt roken en drogen

- hoe je je verse groenten en kruiden kunt inmaken, verwerken en conserveren

- hoe je grotere stukken vlees kunt slachten en portioneren

- hoe je een heel lam aan het spit rijgt (en hoe je het vuur waarboven het spit hangt het beste kunt stoken)

- hoe je een zuurdesemstarter kunt maken zodat je het lekkerste brood ooit zult bakken

 

Kortom: Ambachtelijk culinair is de essentiële handleiding van de moderne kok.

ISBN: 978 90 4520 646 2

Aantal pagina's: 384

Uitvoering: Gebonden

Verschenen: 29-07-2014

Meer van de auteur(s):

Ambachtelijk culinair