Ontwakende goden

Ontwakende goden

Ontwakende goden — Sylvain Neuvel

€ 17,99

Uitverkocht

E-book
‘Actie en duizelingwekkende wetenschappelijke en filosofische speculatie lopen in elkaar over. Fans van het eerste boek zullen genieten van dit vervolg vol onverwachte onthullingen en een verrassende ontknoping.’ – Booklist


Als kind deed Rose Franklin een verbijsterende ontdekking: een metalen hand, die diep in de aarde begraven was. Daarna stond haar hele leven in het teken van dit mysterie en de zoektocht naar het antwoord op de vraag: waarom lagen er overal ter wereld reusachtige metalen lichaamsdelen? Jaren van onderzoek hebben intrigerende antwoorden opgeleverd maar evenzoveel verwarrende vragen. Het antwoord lijkt dichterbij dan ooit als een tweede robot – veel groter dan de eerste – zich uit het niets manifesteert, midden in de binnenstad van Londen.


De mensheid zit aan de televisie gekluisterd en volgt alle ontwikkelingen live. Zou dit dan het eerste contact zijn met buitenaards leven? Is dit het moment waarop de mensheid meer te weten komt over de oorsprong van het universum? Als deze met een bliksemaanval zijn ware gezicht toont, breekt wereldwijde paniek uit. Maar hoe kun je je verdedigen tegen een vijand die je niet begrijpt? De nachtmerrie neemt nog grotere proporties aan als nog meer robots overal ter wereld landen. Het einde van de mensheid lijkt onvermijdelijk.


Maar Rose en haar team van het Earth Defense Corps weigeren zich over te geven. Ze kunnen het tij keren als het hun op tijd lukt de geheimen van de eerste robot te ontsleutelen. Kennis is het belangrijkste wapen van de mensheid op het randje van de afgrond tijdens een strijd om overleven en de heerschappij over de aarde… en mogelijk zelfs de sterren.


 


 


 


 


ISBN: 978 90 4521 405 4

Aantal pagina's: 256

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 13-11-2017

Meer van de auteur(s):

Ontwakende goden

Slapende reuzen