Doodshoofd

Doodshoofd

Doodshoofd — Robert Pobi

€ 19,95

Uitverkocht

E-book
FBI-agent Jake Cole ontcijfert de taal van moordenaars door in zijn hoofd driedemensionale reconstructies van de plaats delict te maken, een gave die hem zo veel energie kost dat hij een zenuwinzinking nabij en geestelijk uitgeput is. Jake keert na ruim vijfentwintig jaar terug naar zijn geboorteplaats Montauk nadat zijn vader, een bekende schilder, zichzelf in brand heeft gestoken en daarna door een glazen deur is gelopen.


Als hij nog maar net in zijn ouderlijk huis is, wordt hij bij het onderzoek betrokken naar een gruwelijke moord die daar vlak in de buurt heeft plaatsgevonden en die herinneringen oproept aan de moord op zijn moeder drie decennia eerder. En wanneer hij zich door de brokstukken van zijn vaders krankzinnigheid werkt, ontdekt Jake duizenden ogenschijnlijk betekenisloze schilderijen - een bizar spoor van broodkruimels dat de schilder heeft achtergelaten terwijl hij verder weg zonk in zijn dementie.


Broodkruimels die hem, zo denkt Jake, naar de moordenaar zullen leiden. Met de hulp  van sheriff Don Hauser - een man die het kustdorpje halsoverkop probeert voor te bereiden op een verwoestende orkaan - probeert Jake Cole het onheilspellende kwaad een halt toe te roepen.


Doodshoofd is een unieke en angstaanjagende thriller die de grenzen van het genre opzoekt en je nog lang laat na sidderen...


ISBN: 978 90 4520 200 6

Aantal pagina's: 352

Uitvoering: Paperback

Verschenen: 24-04-2013

Meer van de auteur(s):

Lokaas

Doodshoofd