Vespasianus VIII Heilig vuur van Rome deel 8

Vespasianus VIII Heilig vuur van Rome deel 8

Vespasianus VIII Heilig vuur van Rome deel 8 - Robert Fabbri

€ 17,99Het nieuwe, negende deel, in de immens populaire Vespasianus-serie, met de titel Keizer van Rome, wordt in januari 2019 verwacht.


Rome, 63 na Christus. De onvoorspelbare keizer Nero benoemt Vespasianus tot gouverneur van Afrika en geeft hem opdracht naar het afgelegen koninkrijkje Garama af te reizen. Hij moet de honderden Romeinse burgers die daar als slaaf worden gehouden zien te bevrijden. Vespasianus hoopt de klus snel te klaren en als held naar Rome terug te keren om zo bij Nero in de gunst te komen. Hij heeft de Romeinse burgers nog maar net vrij gekregen of de andere slaven in Garama komen in opstand en in het kleine woestijnrijk breekt een bloederige strijd uit.


Vespasianus moet de stad ontvluchten en begint met tweehonderd Romeinse burgers aan een lange en verraderlijke tocht door de woestijn. Intussen lijdt Rome onder de uitspattingen van Nero. De situatie verslechtert met de dag en de bovenlaag van Rome vreest voor zijn leven. Kan iemand de keizer stoppen voor hij Rome in de afgrond stort?


ISBN: 978 90 4521 536 5

Aantal Pagina's: 368

Uitvoering: Paperback

Verschenen : 08-01-2018

Meer van de auteur(s):

Vespasianus - Broederschap van de kruising

Paperback

Vespasianus VII - Furie van Rome deel 7

Paperback

Arminius

Paperback

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer