Nieuws

Vespasianus - Broederschap van de kruising

Vespasianus - Broederschap van de kruising - Robert Fabbri

€ 5,99Marcus Salvius Magnus, patroon van de Broederschap van de Kruising heeft een probleem. Of eigenlijk twee. Een van de bordelen waar hij beschermheer van is, is geplunderd door een rivaliserende broederschap, en waardevolle goederen zijn daarbij ontvreemd. Magnus kan geen gezichtsverlies lijden en de aanval onbestraft laten, maar hij kan onmogelijk terugslaan zonder een onderlinge oorlog te veroorzaken.
 
Vrouw Antonia, de schoonzus van de keizer, heeft senator Gaius Vespasius Pollo laten weten dat ze een geschil heeft dat alleen door middel van bloedvergieten beslecht kan worden, en de senator staat nog bij Magnus in het krijt. Een simpele moord zou geen enkel probleem zijn voor een man als Magnus, maar hij krijgt de instructie dat hij dit keer wat inventiever moet zijn dan de gewoonlijke mes-in-de-rug-in-een-donker-steegje-moord. Misschien kan de patroon van de Broederschap van de Kruising twee vliegen in een klap slaan.

 Categorie:Historische thrillers

ISBN: 978 90 4520 585 4

Uitvoering: Paperback

Meer van de auteur(s):

Vespasianus V - Heersers van Rome deel 5

Paperback

Vespasianus VII - Furie van Rome deel 7

Paperback

Arminius

Paperback

Vespasianus VIII Heilig vuur van Rome deel 8

Paperback

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer