Nieuws

Arminius

Arminius - Robert Fabbri

€ 19,99Het nieuwe, negende deel, in de immens populaire Vespasianus-serie, met de voorlopige titel Keizer van Rome, wordt in januari 2019 verwacht.

Met Magnus, een van de hoofdpersonen in het eerste boek van de Vespasianus-serie, komt Robert Fabbri met zes spannende verhalenn over de Broederschap van de Kruising, en belicht hij een andere kant van de Eeuwige Stad.

Magnus komt uit een lagere klasse, die echter wel verbonden was met de hogere klasse, waar de oom van Vespasianus deel van uitmaakt. Magnus dient als verbindende schakel tussen de twee kanten van Rome.

Magnus verschijnt in juni 2018 en is het onmisbare boek bij de Vespasianus-serie!

De grootste overwinning van één man is de grootste nederlaag van Rome Het jaar 9 na Christus. In de diepten van het Teutoburgerwoud, in een landschap vol diepe ravijnen, verduisterd door oeroude eiken en verscheurd door snelstromende rivieren, leidde Arminius van de Cherusken een bondgenootschap van zes Germaanse stammen tijdens hun grootste overwinning: de bloederige vernietiging van drie Romeinse legioenen.

Diep in het bos werden bijna twintigduizend mannen genadeloos afgeslacht; minder dan tweehonderd van hen zouden ooit terugkeren naar de andere kant van de Rijn. Tot diepe schaamte van Rome verloor zij die dag drie heilige standaarden met daarop in goud gegoten Adelaren. Wat de nederlaag des te vernederender maakte: Arminius was niet opgegroeid in Germania Magna (Groot-Germanië) – hij was opgevoed als een Romein.Categorie:Historische Thrillers

ISBN: 978 90 4521 200 5

Uitvoering: Paperback

Meer van de auteur(s):

Vespasianus VII - Furie van Rome deel 7

Paperback

Vespasianus VIII Heilig vuur van Rome deel 8

Paperback

Vespasianus IV - Adelaar van Rome deel 4

Paperback

Vespasianus - Broederschap van de kruising

Paperback

Vespasianus V - Heersers van Rome deel 5

Paperback

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Ok Lees meer